Motivul INCREDIBIL pentru care Cristi Borcea a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava

Cristi Borcea a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava din cauza problemelor medicale. Şefii Arestului Central s-au temut de o nenorocire, astfel că au preferat să-l "paseze" pe fostul boss de la Dinamo.

23 ian. 2016, 14:38
Motivul INCREDIBIL pentru care Cristi Borcea a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava

Cristian Borcea a fost transferat de la Penitenciarul Poarta Albă la București, la cererea procurorilor DNA, care îl vor aproape pentru audieri într-un dosar de corupție legat de mituirea judecătoarei Geanina Terceanu. Borcea a fost plasat, la comun, într-o celulă a Arestului Central a Poliției Capitalei.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea, decizie RADICALĂ luată DUPĂ GRATII

După mai multe semnale de alarmă, cauzate de problemele sale medicale, afecțiuni cardiace care au necesitat în urmă cu ceva vreme chiar și o intervenție chirurgicală în SUA, Borcea a fost internat la Spitalul Floreasca, la Secția Cardiologie. Acela a fost momentul în care șefii arestului au decis, spun surse judiciare, să scape de Borcea.

CITEŞTE ŞI RĂSTURNARE TOTALĂ în cazul BORCEA – PELINEL! Cine riscă ani grei de PUŞCĂRIE

„Arestul are doctor, dar problemele medicale ale lui Borcea par să fie destul de grave și nu pot fi rezolvate în totalitate acolo. Pentru a evita situația în care ar putea să i se facă rău și, mai grav, să moară fără să poată primi în timp util ajutor de specialitate, ținând cont de afecțiunile cardiace de care suferă, cea mai bună decizie a fost transferul său la un spital penitenciar, mult mai dotat din punct de vedere al aparaturii medicale. Cum procurorii DNA încă au nevoie de el aici, în București, pentru audieri, Spitalul Penitenciar Jilava a fost cel mai potrivit loc. Așa, au fost evitate și plimbările între arest și cine știe ce spital din rețeua civilă, și producerea unei nenorociri”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.