GRECIA – ROMÂNIA. Chivu, ATAC DUR la adresa echipei naţionale: N-a arătat nimic, jocul a lăsat de dorit

Fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu a declarat, vineri seară, că reprezentativa României nu a arătat nimic şi a jucat prost în meciul cu Grecia, pierdut cu scorul de 1-3, în prima manşă a barajului de calificare la CM-2014.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 22:02
GRECIA – ROMÂNIA. Chivu, ATAC DUR la adresa echipei naţionale: N-a arătat nimic, jocul a lăsat de dorit

„Din păcate în seara asta nu s-a putut şi nu am arătat ca o echipă. Maniera cum ne-am prezentat la acest meci lasă de dorit. N-am arătat nimic, am jucat prost, am dat un gol cu şansă. Dacă jucăm la fel şi marţi, nu avem nicio şansă. Grecia nu mi s-a părut o mare echipă. Ne-au bătut din faze fixe, ne-au surprins aiurea, cu noroc şi cu un ofsaid, dar asta e fotbalul”, a declarat Chivu la Digisport.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 şi Salpingidis ’20.