Cristi Chivu, cu MAMA la SPITAL. Accident suferit de Mariana Chivu

Mariana Chivu, mama lui Cristi Chivu, şi-a luxat mâna şi a ajuns la un spital din Bucureşti. Fostul căpitan al echipei naţionale a stat tot timpul lângă mama sa.

08 iul. 2015, 06:32
Cristi Chivu, cu MAMA la SPITAL. Accident suferit de Mariana Chivu

Mariana Chivu a suferit un mic accident, asta dupa ce si-a luxat mana. Pentru a se asigura ca totul este in regula, mama fostului fotbalist a venit in Capitala si a facut o vizita la un spital privat.

Asa cum era de asteptat, Cristian Chivu nu s-a dezlipit nicio clipa de mama sa, de care este foarte apropiat. De altfel, nu exista aparitie televizata in care fostul fotbalist sa nu vorbeasca despre cat de recunoscator ii este mamei sale pentru tot. De cand a pus ghetele in cui si s-a intors in Romania, Chivu face naveta intre Bucuresti si Timisoara, acolo unde locuieste mama lui.

Cancan i-a surprins pe cei doi intr-o benzinarie, acolo unde s-au oprit pentru a-si cumpara apa. Imbracata lejer, cu parul prins si fara pic de machiaj, Mariana Chivu avea mana bandajata si imobilizata cu o manusa medicala specifica in cazul unor astfel de accidente.