Cristi Chivu poate spune ADIO fotbalului, după ultima accidentare

Cristi Chivu traversează un moment delicat al carierei sale, după ultima accidentare, şi riscă să-şi încheie cariera, potrivit presei italiene. Informaţia nu este o speculaţie, ci a fost furnizată chiar de agentul fostului internaţional, Victor Becali.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 17:22

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi, agenţiei Calciomercato, că nu ştie dacă fundaşul Cristi Chivu va mai reveni pe teren după intervenţia chirurgicală la piciorul drept, suferită în luna august.

„Cristian este la Milano şi continuă recuperarea după operaţie. Este o situaţie delicată, însă nu ştim dacă va reuşi să revină pe teren. După ce rezolvăm această problemă, vom putea vorbi cu Inter despre situaţia lui, având în vedere că îi expiră contractul în iunie şi există o opţiune pentru încă un sezon”, a afirmat Victor Becali.

Impresarul a adăugat că nu au existat discuţii cu alte cluburi, Inter având prioritate: „Acum important este ca el să fie bine şi să recupereze. Vom vedea apoi ce va fi”, a precizat Becali.

Săptămâna trecută, şi antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat că fostul căpitan al echipei naţionale ar putea renunţa la cariera de fotbalist „Am avut o discuţie cu Chivu, dar nu să vină ca jucător. Nu mai poate. El acum face recuperarea pentru că mai are contract cu Inter până în vară. El voia să se lase din vara trecută, dacă ajungea la o înţelegere cu cei din conducerea lui Inter, dar n-a vrut Mazzari, pentru că se baza pe el. Acum va încerca din nou, dar din ce l-am simţit eu îi va fi foarte greu să revină. Cred că vrea să se lase. El ar vrea sa mai joace, dar nu mai poate. Eu am vrut să vină la mine, să fie preşedinte”, a afirmat Contra.