Cristi din Banat se ÎNSOARĂ! Cine este MIRELE şi cum vor ARĂTA în cea mai IMPORTANTĂ zi din viaţa lor

În urmă cu puţin timp altă veste bombă a zguduit lumea mondenă şi artistică. Cristi din Banat a anunţat pentru SpyNews că în toamna acestui an se va căsători cu alesul inimii sale.

RomaniaTV.net
24 apr. 2015, 11:00

A plecat din ţară acum 20 de ani pentru un trai mai bun. Aflat în Spania, a participat la un concurs de talente şi, deşi pe meleagurile noastre el nu era cunoscut, acolo a devenit vedetă. Fiindcă nu mai putut rămâne în Spania, Cristi din Banat a revenit în România, unde, după multe căutări şi-a găsit jumătatea sufletului.

Cristi din Banat, DEZVĂLUIREA momentului despre noua sa RELAŢIE cu un sportiv de la Steaua

Într-o declaraţie reventă, Cristi din Banat a declarat că între el şi viitorul soţ deşi nu a fost dragoste la prima vedere, timpul şi modul unic al fiecăruia dintre ei i-a apropiat şi mai mult, până au decis sa se şi mute împreună. Cum până la nunta celor doi nu mai sunt chiar foarte multe luni, cei doi au demarat deja pregătirile şi îşi caută de zor ţinuta perfectă.

„Nu ne-am privit şi ne-am îndrăgostit. S-a întâmplat în timp. A venit să-l angajez la mine, la firma de curăţenie şi i s-a pus pata pe mine. După ce am început sa-l cunosc mai bine, am prins drag de el şi când am văzut că totul merge bine între noi am decis să ne mutăm împreună”, a declarat Cristi din Banat pentru SpyNews.

Citeşte şi  Cristi din Banat, amănunte picante din noaptea nunţii. „Am făcut sex, dar a fost un chin….” FOTO