Cristi Ganea, spre La Liga. După Athletic Bilbao, încă o echipă din Spania îl vrea pe fotbalistul de la Viitorul

Cristi Ganea (25 de ani) este foarte aproape de a semna în  iarnă cu Athletic Bilbao, însă selecţionerul Cosmin Contra a dezvăluit că încă o echipă din La Liga este interesată de fotbalistul de la Viitorul.

12 dec. 2017, 20:52
Cristi Ganea, spre La Liga. După Athletic Bilbao, încă o echipă din Spania îl vrea pe fotbalistul de la Viitorul

Cosmin Contra a anunţat că şi Getafe, clubul la care a fost jucător și antrenor, îl vrea pe Cristi Ganea.

„Cred în transferul lui Cristi Ganea la Athletic Bilbao. De fapt, nu doar de la Bilbao m-au sunat, ci mai multă lume din Spania și am fost întrebat de el. De ce cred în transfer? Pentru că Ganea e basc, bunicii lui sunt de acolo, plus că el a jucat ani buni la echipa a doua a lui Bilbao și atunci a tot fost monitorizat. Dar, mai este și o altă echipă, Getafe, care s-a interesat de Ganea. Cei de la Getafe au intrat pe fir după ce au aflat de mișcările de la Bilbao”, a spus Contra.

„Athletic Bilbao i se potrivește foarte bine lui Ganea, pentru că din punct de vedere tehnic, Cristi este extraordinar. Aduce un plus pe atac, știe jocul. Eu nu i-am mințit pe cei de acolo. Le-am spus că este un fotbalist de mare viitor, că face, cum spuneam, faza de atac foarte bine, dar că mai trebuie să-și îmbunătățească faza defensivă”, a completat selecţionerul României.