Cristi Mitrea, bătaie în ring. Imaginile care au speriat-o pe Andreea Mantea VIDEO

Cristi Mitrea, iubitul Andreei Mantea, marchează succes după succes. I-a câştigat inima Andreei Mantea, dar nu i-a fost suficient aşa că bărbatul este hotărât să câştige toate bătăliile în faţa adversarilor.

RomaniaTV.net
19 sept. 2014, 15:41

Cristi Mitreaa postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care prezintă ultima sa luptă pe care a purtat-o la ADCC România 2014. Meciul a fost unul antrenant şi plin de suspans, dar la sfârşitul căruia Cristi a ieşit învingător.

ANDREEA MANTEA ŞI CRISTI MITREA s-au despărţit? Primele declaraţii ale Burlăciţei

Andreea Mantea nu este de acord cu pasiunea pentru lupte a iubitului ei, dar cu toate acestea ea a mers în urmă cu ceva timp pentru a-l vedea pe acesta în acţiune. Experienţa a fost una tulburătoare pentru bruneta care a început să plângă, speriată de loviturile încasate de Mitrea.

Cristi Mitrea, VEDETA MMA care a cucerit-o pe Andreea Mantea. Uite cum SE BATE în ring VIDEO

”Am fost la un meci de jujitsu, nu MMA. Astea de se întind ei pe jos și se contorsonează acolo. Și nu se mai termina. Cele mai lungi șase minute din viața mea. Eram lângă iubita unui alt luptator. Și ea îmi explica în termenii lor. Si eu tot o întrebam ”ce-i asta?” Mă agitam acolo. Îmi era rușine. Îmi venea să intru în pământ. Începuse să-mi dea lacrimile. Au trecut alea șase minute și a luat locul 1. Mi-a zis ca avut emoții că am fost eu acolo”, a povestit Andreea Mantea, la ”Agentul VIP”.

Răsturnare de situaţie la Burlăciţa: Andreea Mantea, înjurată rău de alesul Cristi Mitrea

Cristi Mitrea, poreclit „Mitrutz” de prieteni, a reusit sa o cucereasca pe Andreea Mantea, pe care a cerut-o de nevasta. Raspunsul a fost un „Da” hotarat, astfel ca emisiunea ar putea avea ca deznodamant o nunta.

Cristi Mitrea este insa un dur atunci cand intra in ring. Iata-l in cateva lupte.

 

 

Iubitul Andreei MANTEA are probleme

Din păcate, iubitul ei a avut ceva probleme cu legea.  Acum ies la iveală lucruri nu tocmai plăcute despre Cristi. În 2012, Judecătoria Sectorului 4 a emis pe numele lui Cristian Mitrea un mandat de arestare pentru 29 de zile, după ce a atacat cu un cuţit un vatman.

Anchetatorii au stabilit că pe 4 octombrie 2012, în jurul orelor 17.00, în urma unei altercaţii în trafic care a avut loc pe Bulevardul Mărăşeşti, la intersecţia cu Calea Şerban Vodă, Cristian Mitrea a coborât de la volanul autoturismului marca Dacia Duster şi a urcat în tramvaiul liniei 27, unde, cu un cuţit de vânătoare, l-a lovit pe vatman, provocându-i o plagă la mâna dreaptă ce a necesitat spitalizarea şi acordarea de îngrijiri medicale.

Vatmanul a fost dus la Spitalul Bagdasar-Arseni, fiind operat în aceeaşi seara. Oficiali din Poliţia Capitalei declarau atunci că Mitrea s-a predat la sediul Secţiei 14 Poliţie şi a fost audiat de către anchetatori. El a venit la Poliţie însoţit de avocaţi.