Cristian Balaj, noul preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidoping

Cristian Balaj, fost arbitru internaţional, a fost numit preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidoping (ANAD), în locul Grazielei Vâjială, anunţă MTS.

18 ian. 2019, 12:32
Cristian Balaj, noul preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidoping

Cristian Balaj era din februarie 2017 consilier al ministrului Tineretului şi Sportului.

„Cristian Balaj va conduce în următorii ani forul guvernamental care se ocupă de combaterea dopajului şi menţinerea unui sport cât mai curat. În vârstă de 48 de ani, Cristian Balaj a fost arbitru FIFA, are peste 340 de meciuri arbitrate în România şi peste 140 de prezenţe la meciuri internaţionale oficiale”, se arată într-un comunicat al MTS.

Anunţ DEVASTATOR făcut de WADA despre laboratorul antidoping din Bucureşti

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Graziela Vâjială, a fost eliberat, joi, din funcţie, la cerere, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Tot joi, Graziela Vâjială a fost numită vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România, decizia fiind, de asemenea, publicată în Monitorul Oficial.

Decizia privind ”eliberarea, la cerere, a doamnei Graziela Vâjială din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale Anti-Doping” a apărut, joi seară, în Monitorul Oficial.

Totodată, premierul Viorica Dăncilă a decis numirea Grazielei Vâjială în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România.