Cristian Bostan, primarul Playboy din Bacău, şi-a dat DEMISIA

Cristian Bostan, primarul comunei băcăuane Sascut, şi-a anunţat demisia pe Facebook.

31 iul. 2015, 11:38

Va anunt ca incepand cu data de 1 August 2015 din motive personale mi am inaintant demisia din functia de primar al com Sascut Jud Bacau catre prefectul jud Bacau dl Dorian Constantin Pocovnicu Va iubesc si sunt alaturi de dvs asa cum ati fost alaturi de mine din 2008 si pana astazi Al dumneavoastra ” copil ” asa cum imi spuneati mereu cand ne intalneam„, este mesajul fostului primar.

Primarul comunei Sascu s-a remarcat în timpul mandatului prin două lucruri: fotografiile postate pe Facebook şi numărul mare de dosare penale.

Răsfăţat al presei mondene, pe care a delectat-o cu fotografiile din cluburi de fiţe, Cristian Bostan s-a hotărât să îşi vadă de distracţie şi să lase scaunul de primar.

Presa l-a denumit de multe ori pe Cristian Bostan – Mazăre DOI. Lucru care nu l-a deranjat deloc.

Pe lângă pasiunea pentru femei şi maşini, Bostan mai are ceva în comun cu fostul primar al Constanţei – numărul mare de dosare penale. Potrivit România TV, până în momentul de faţă, a contabilizat o condamnare cu suspendare pentru ultraj, este în plin recurs pentru o altă condamnare de doi ani şi jumătate cu executare pentru conflict de interese şi este trimis în judecată in dosarul furtului de curent electric de la EON Moldova.