Cristian Boureanu, nou scandal cu Poliţia Rutieră. Ajunge iar în faţa judecătorilor

Condamnat la doi ani şi două luni cu suspendare pentru că a lovit un agent de circulaţie, Cristian Boureanu a intrat într-un nou scandal cu Poliţia Rutieră.

02 oct. 2018, 07:08
Cristian Boureanu, nou scandal cu Poliţia Rutieră. Ajunge iar în faţa judecătorilor

Afaceristul a deschis, recent, un proces împotriva Brigăzii Rutiere Bucureşti, solicitând anularea unei sancţiuni contravenţionale pe care a primit-o în luna iunie a acestui an, scrie spynews.ro. Procesul ar fi trebuit să se termine încă de la primul termen, însă judecătorii au decis amânarea pronunţării, care va fi dată chiar mâine. „Amână pronunţarea la data de 03.10.2018, urmând ca pronunţarea hotărârii să se realizeze prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, au dispus magistraţii Judecătoriei Sectorului 2.

Citeşte şi Cristian Boureanu are un nou proces cu poliţiştii. Care este ultimul motiv de scandal

Boureanu trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor şi într-un alt proces, cel cu poliţistul pe care l-a bătut, în plină stradă. Asta deoarece agentul de circulaţie Ovidiu Andrei a atacat sentinţa dată în dosarul de ultraj în care Cristian Boureanu a primit doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi plata sumei de 7.000 de euro, cu titlu de daune morale, solicitând ca afaceristul să primească o pedeapsă cu executare. Poliţistul pe care Cristian Boureanu l-a lovit în noaptea în care a avut loc incidentul, a cerut, în instanţă, daune morale de 200.000 de euro, însă judecătorii au admis doar 7.000 de euro, pe motiv că această sumă ar fi suficientă.