Cristian Boureanu e din nou bărbat liber. Politicianul a făcut un anunţ şi o dedicaţie

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au divorţat în mod oficial. După trei tentative eşuate de a se despărţi legal, Boureanu a anunţat pe Facebook că începând de astăzi este din nou un om liber.

15 iul. 2014, 08:23
Cristian Boureanu e din nou bărbat liber. Politicianul a făcut un anunţ şi o dedicaţie

Cristian Boureanu a scris pe contul său de Facebook că începând de astăzi este în mod legal şi oficial un bărbat liber. „Starting today, Officially and Legally Free!”, a scris politicianul, semn că divorţul său de Valentina Pelinel este în sfârşit o realitate, după trei tentative eşuate.

Mai mult decât atât, căsnicia dintre Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel s-a încheiat cu o dedicaţie, Boureanu postând alături de text şi o melodie a lui Julio Iglesias, To All The Girls I’ve Loved before.

Mariajul celor doi a fost marcat de scandaluri în ultima vreme, mai ales după ce au apărut zvonuri că Valentina ar fi fost amanta lui Cristi Borcea.

Citeşte şi O BLONDĂ SEXY i-a luat locul Valentinei Pelinel. Cristian Boureanu este în al nouălea cer

Prin ianuarie, atitudinea lui s-a schimbat brusc şi a început să dea crezare informaţiilor care veneau din toate părţile, în special de la prietenii din SUA, care l-au avertizat că atunci când el este prin ţară cu treburi, Valentina se vedea „întâmplător” cu Borcea! Probabil, a pus cap la cap nişte lucruri şi a avut o discuţie cu soţia, în care a încercat să afle care este adevărul. Pusă în faţa dovezilor, ea nu a mai putut ascunde infidelităţile şi, fireşte, el a luat foc„, declara în urmă cu câteva luni un apropiat al lui Cristian Boureanu.

Citeşte şi Valentina Pelinel, despre Cristian Boureanu: „Nu suntem la cuţite”