Cristian Boureanu mai pierde o „rundă” în faţa poliţistului Ovidiu Andrei. Ce umilinţă a suferit în instanţă fostul politician

Cristian Boureanu primește o nouă lovitură în instanţă. Fostul deputat nu a reuşit să câştige nici de această dată în faţa poliţistului care l-a lăsat fără dinţi în urmă cu un an. În ciuda apelului lui Boureanu, magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au decis că poliţistul Ovidiu Andrei nu are de ce să plătească daune în urma incidentului de pe şoseaua Nordului.

RomaniaTV.net
02 aug. 2018, 05:49
Cristian Boureanu mai pierde o „rundă” în faţa poliţistului Ovidiu Andrei. Ce umilinţă a suferit în instanţă fostul politician

Condamnat pentru ultraj, Boureanu a sperat că şi agentul de circulaţie care l-a lovit în mijlocul străzii va plăti pentru fapta sa. Astfel, după ce procurorii au clasat dosarul poliţistului Ovidiu Andrei, Boureanu a atacat hotărârea, în instanţă.

Numai că nici la apel magistrații nu au părut prea impresionaţi de drama sa, aşa că i-au respins cererea.

Cristian Boureanu a ajuns în arest, vara trecută, după ce a fost implicat într-un scandal de proporţii cu Poliţia Rutieră. Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, au fost opriţi în trafic pentru un control de rutină, însă lucrurile au degenerat.

Citeşte şi: Cristian Boureanu, din nou în faţa judecătorilor. Ce a mai făcut de data asta