Cristian Boureanu se iubeşte cu o fostă concurentă de la „Burlacul” FOTO

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul de divorţ dintre Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel, că politicianul i-a găsit deja înlocuitoare fostei soţii. Noua "achiziţie" se pare că este o blondă sexy care, în urmă cu trei ani, s-a remarcat la emisiunea "Burlacul".

31 iul. 2014, 08:15

După ce prima soţie i-a pus coarne chiar cu naşul de cununie, fostul deputat PDL părea că şi-a găsit sufletul-pereche în persoana Valentinei Pelinel, scrie ziarulring.ro. Timp de nouă ani, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar totul a luat sfârşit pe 15 iulie, când au semnat actele de divorţ.

Citeşte şi Cristian Boureanu, mare crai de Dâmboviţa. Cum seduce o şatenă sexy în câteva clipe VIDEO

Acum, la nici o lună de la despărţirea de Pelinel, politicianul zâmbeşte din nou şi se bucură din plin de viaţa de burlac. Se pare că „vinovată” de starea de bine a lui Boureanu se face o tânără cu forme generoase, Adelina Mihăilescu.

Citeşte şi Ce face Valentina Pelinel, la câteva zile după pronunţarea divorţului de Cristian Boureanu

Recent, ea l-a însoţit pe Cristi Boureanu şi pe fiica acestuia, Ioana, într-o frumoasă vacanţă în Croaţia şi la Cazanele Dunării. Alături le-au fost Sorin Boureanu, fratele lui Cristi, şi iubita acestuia.