Cristian Cioacă a făcut ANUNŢUL. Răsturnare de situaţie cu totul neaşteptată. Fostul poliţist a cedat

Cristian Cioacă a încercat recent o nouă manevră ca să iasă din puşcărie, însă a renunţat la planul său. Fostul poliţist ceruse să fie eliberat de urgenţă, pe motiv că a fost judecat şi condamnat ilegal. El susţinea că nu a avut dreptul la toate căile de atac. Judecătorii din Piteşti au luat în discuţie cererea lui Cioacă, însă fostul poliţist a surprins pe toată lumea când a renunţat, în cele din urmă, la contestaţia la executare.

08 nov. 2016, 16:29
Cristian Cioacă a făcut ANUNŢUL. Răsturnare de situaţie cu totul neaşteptată. Fostul poliţist a cedat

Pe rolul Curţii de Apel Piteşti se afla contestaţia la executare făcută de Cristian Cioacă, aflattă la primul termen în acest nou dosar deschis, informează România TV

Citeşte şi Noi dezvăluiri în cazul Cioacă-Elodia: Cum a fost UCISĂ avocata din Braşov

Practic, aceasta era ultima şansă a fostului poliţist de a ieşi din închisoare. Cristian Cioacă a făcut această contestare la executere susţinând că a fost condamnat şi judecat în mod ilegal. Acesta mai susţine că nu a avut toate căile de atac, mai exact, nu ar fi avut acces la două recursuri.

Citeşte şi Cristian Cioacă a părăsit puşcăria? Ieri ar fi trebuit să fie în Braşov

Cristian Cioacă a renunţat la ultima şansă de a ieşi din penitenciar. Fostul poliţist şi-a retras cererea prin care a cerut să fie lăsat să iasă din puşcărie de urgenţă, pe motiv că a fost judecat şi condamnat ilegal.

Contestaţia a fost depusă în luna aprilie de către o persoană împuternicită de Cioacă, iar astăzi, la termenul de judecată, a fost retrasă. Cristian Cioacă va trebui să achite acum cheltuieli de judecată de 100 de lei. În 2 iulie 2013, Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 21 de ani de închisoare pentru omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte.