Cristian Ciocan a primit INTERZIS la SEX de la viitoarea SOŢIE

Cristian Ciocan pregăteşte meciul cu englezul Tyson Fury, în urma căruia ar putea deveni challanger la titlul mondial al greilor, deţinut de Vladimir Klitschko.

22 ian. 2015, 07:26
Cristian Ciocan a primit INTERZIS la SEX de la viitoarea SOŢIE

Cristian Ciocan a intrat într-un program draconic de pregătire chiar din a doua zi de Crăciun. În „dieta” pe care şi-a impus-o pugilistul figurează una cu tradiţie între sportivi: abstinenţă totală pentru a se concentra asupra meciului!

Ciocan este de şapte ani într-o relaţie cu Lăcrămioara şi au în plan să se căsătorească în curând. Pentru a nu apărea tentaţii, Lăcrămioara a rămas la Galaţi, în timp ce el se pregăteşte la Hamburg.

„Nu este pentru prima dată când se întâmplă asta între noi, este o regulă pe care Cristi o respectă ca la carte. Doar că acum este o perioadă mai lungă. El pregăteşte orice meci în stil profesionist, nu încalcă nicio normă în ceea ce priveşte antrenamentele sau alimentaţia. Înaintea altor meciuri eram şi eu cu el şi, chiar dacă dormeam împreună, eram ca doi prieteni foarte buni. Am înţeles de la început, iar acum, după atâţia ani, este un lucru firesc pentru mine”, a declarat Lăcrămioara pentru Ring.