Cristian Ciocan dezvăluie MARELE SECRET. Ce face înainte de MECIURI

Cristian Ciocan (27 de ani) va urca pentru a 20-a oară în ring în cariera lui de profesionist. Pugilistul născut la Pechea va boxa în main-eventul galei de la Hamburg cu brazilianul Beato Costa jr, care nu a cunoscut înfrângerea la profesionism.

31 oct. 2014, 08:21
Cristian Ciocan dezvăluie MARELE SECRET. Ce face înainte de MECIURI

Christian „Hammer” Ciocan va lupta, în această seară, la Hamburg, într-un meci care-l poate ridica în clasament – cu brazilianul Beato Costa jr. Ciocan a povestit cum decurge o zi a unui pugilist profesionist înaintea unei lupte.

„Întotdeauna, ultima săptămână este cea mai grea înaintea unei lupte. Totul se uită până ajung la primul contact cu adversarul. Astăzi (n.r. – ieri), la ora 16:00, o să fac cântarul, apoi voi mai avea încă o discuţie cu antrenorul pentru a pune la punct ultimele detalii despre meci, şi mă voi relaxa la o plimbare. De dimineaţă am luat micul dejun pentru că nu am nicio problemă cu kilogramele. Vreau să am exact 111 kilograme când o să urc pe cântar. După ce trec de această probă, o să mănânc multă carne de vită. Este indicată carnea roşie, în general, după ce câteva zile mănânci altceva. În ziua meciului iau micul dejun apoi voi mânca multe paste. Asta-i reţeta mea înaintea oricărei partide”, a declarat Cristian Ciocan pentru Ring.