Cristian Ciocan-Tyson Fury, sâmbătă, la Londra. Ritual divin al boxerului român, înaintea meciului

Cristian Ciocan va boxa sâmbătă, la Londra, cu britanicul Tyson Fury, pentru dreptul de a fi challenger la titlul mondial WBO, categoria grea, centură deţinută în prezent de ucraineanul Vladimir Klitschko.

25 feb. 2015, 10:09
Cristian Ciocan-Tyson Fury, sâmbătă, la Londra. Ritual divin al boxerului român, înaintea meciului

Au mai rămas câteva zile până când Cristian Ciocan va urca în ring, pentru a boxa în cel mai dificil meci pe care l-a avut până acum la profesionism, cu britanicul Tyson Fury, la Londra. România nu a avut niciodată un pugilist profesionist de categoria grea atât de aproape de titlul mondial, iar acest fapt sporeşte importanţa partidei de sâmbătă. Potrivit ziarulring.ro, în aceste zile, pugilistul născut la Pechea mai are de îndeplinit un ritual pe care l-a respectat cu sfinţenie înaintea fiecărui meci de box profesionist.

Citeşte şi Cristian Ciocan a primit INTERZIS la SEX de la viitoarea SOŢIE

Iubita lui Cristian Ciocan, Lăcrămioara, care va ajunge vineri la Londra, a dezvăluit „micul secret” al sportivul: „Înaintea fiecărui meci, Cristi merge la biserică. Indiferent dacă meciul se dispută la Hamburg sau la Galaţi, cu o zi înainte de a urca în ring, se reculege într-o biserică. De spovedit o face la un singur duhovnic, pe care îl are la Galaţi şi de câte ori vine acasă, merge la el. Ultima dată a fost la el înainte de Crăciun, când a plecat în Germania să pregătească meciul cu Tyson Fury. La Londra am vorbit cu câţiva prieteni apropiaţi care ne vor duce la o biserică românească„, a povestit, pentru ziarulring.ro, Lăcrămioara, iubita lui Cristian „Hammer” Ciocan.

Citeşte şi Cristian Ciocan dezvăluie MARELE SECRET. Ce face înainte de MECIURI

Stabilit în Germania de 6 ani, Cristian Ciocan are un palmares de 17 victorii la profesionişti (10 prin K.O.) şi 3 eşecuri. Gălăţeanul ocupă poziţia a patra în ierarhia WBO, după campionul Vladimir Klitschko, Tyson Fury, şi americanii Deontay Wilder şi Andy Ruiz.
 
Meciul Cristian Ciocan – Tyson Fury se va juca sâmbătă, de la ora 22.15, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.