Cristian-Gheorghe Pavel, apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, găsit SPÂNZURAT

Cristian-Gheorghe Pavel, directorul adjunct al societății de transport local, Tursib, a fost găsit, miercuri dimineață, spânzurat, în casa mamei sale, prima ipoteză a anchetatorilor fiind sinuciderea. Pavel este cunoscut ca un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis.  

28 ian. 2015, 11:34

Cristian-Gheorghe Pavel, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit în jurul orei 10.00 şi prima ipoteză a poliţiştilor este că s-a sinucis.

„În jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, după ce bărbatul a fost găsit în una din locuinţele care au aparţinut părinţilor lui. Până în momentul de faţă nu avem suspiciune de omor, deci se confirmă faptul că este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legală, pentru autopsie”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, citat de turnulsfatului.ro.

Cristian-Gheorghe Pavel este soțul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuți ca fiind în grupul de prieteni apropiați ai președintelui Klaus Iohannis. Soții Pavel au fost prezenți alături de președinte la petrecerea de după câștigarea alegerilor, dar și la petrecerea de Revelion.

Cristian Gheorghe Pavel a lipsit în ultimele două zile de acasă, însă soția sa nu a fost îngrijorată pentru că știa că obișnuia să rămână la casa părinților unde făcea lucrări de renovare. Abia după ce colegii de la Tursib au văzut că nu a fost la serviciu nici luni, nici marți și nici nu răspundea la telefon au început să îl caute. De altfel, ei și soția sa l-au găsit în aceată dimineață spânzurat în locuința părinților săi.

Conform ultimei declarații de avere, depusă la jumătatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El deținea, împreună cu soția, o casă în Sibiu de o sută de metri pătrați, un teren în intravilan de 400 mp și un autoturism Ford.

Cunoscuții nu își pot explica gestul său, cu atât mai mult cu cât Cristian Pavel era tatăl a trei copii și era perceput drept un om puternic, cu picioarele pe pământ și nu dădea semne de depresie.

Potrivit directorului General al Societății Tursib, Cristian Pavel nu avea niciun fel de probleme la serviciu, dimpotrivă, se achita foarte bine de atribuțiile de coordonare din punct de vedere tehnic, astfel încât exclude ideea că ar fi vorba de cauze care țin de natură profesională.