Cristian Popescu Piedone vrea DAUNE după scandalul Colectiv. Ce solicită fostul primar VIDEO

Fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cere 50.000 de euro daune de la actualul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu, pe care îl acuză că l-a făcut să piardă alegerile din sectorul 4. Piedone l-a dat în judecată pe motiv că i-a stricat imaginea la televizor.

09 iul. 2016, 11:05
Cristian Popescu Piedone vrea DAUNE după scandalul Colectiv. Ce solicită fostul primar VIDEO

Cristian Popescu Piedone l-a găsit vinovat pentru pierderea alegerilor pe actualul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu. Cei doi ar fi trebuit să fie contracandidaţi în sectorul 4. Piedone susţine acum că, din cauza emisiunilor în care a fost criticat de Bădulescu, imaginea i-a fost compromisă.

„În acţiunea pe care dumnealui a înţeles să o formuleze împotriva astea acesta sunt motivele şi pe lângă astea,  sun câteva aspecte pe care eu le-am indicat în momentul în care am ieşit la televizor faţă de activităţile pe care le-a avut la primărie, aş fi spus că împreună cu Camarila lui ar fi devalizat sectorul”, a declarat Aurelian Bădulescu, conform România TV.

Citeşte şi: Viceprimarul Aurelian Bădulescu: Cred că mă pot ocupa de tot ce este nevoie în Bucureşti

Piedone nu se mulţumeşte, însă, doar cu daunele morale de 50.000 de euro pe care le-a cerut în instanţă. Fostul edil aşteaptă şi scuze de la actualul viceprimar.

„Pârâtul să îşi exprime public scuzele într-un cotidian de largă răspândire pentru afirmaţiile din mass-media”, se arată în acţiunea din instanţă a lui Cristian Popescu Piedone

„Nu retrag ceea ce am spus, sunt convingerile mele ca urmare a faptelor dumnealui, urmează ca instanţa să hotărască, dacă va decide că i-am adus prejudicii, o să mă supun instanţei”, a punctat Bădulescu.

Piedone a vrut să candideze pentru un nou mandat de primar în sectorul 4, însă judecătorii i-au respins candidatura. Semnăturile de susţinere au fost contestate de victimele incendiului de la Colectiv.