Cristian Rizea: Candidatura şi preluarea PSD sector 5 de către mine a fost decisă în sediul SRI. Ei m-au nominalizat, ei m-au executat

Cristian Rizea a dezvăluit la România TV că nominalizarea sa pentru funcţia de preşedinte al PSD sector 5 şi candidatura sa la alegerile locale a fost decisă în cel mai important sediu SRI.

01 aug. 2017, 18:47
Cristian Rizea: Candidatura şi preluarea PSD sector 5 de către mine a fost decisă în sediul SRI. Ei m-au nominalizat, ei m-au executat

„Nu am mai apucat sa candidez. Stateam prea bine inclusiv in sondajele comandate de PNL si problema era ca nu ma retreageam in urma semnalelor. Prieteni sau diversi amici spuneau ca ar fi bine, cu cinci luni si ceva inainte am avut intalniri punctuale cu cei de la nivelul unu dintr-un anumit serviciu care mi-au spus ca mi se va pregati un dosar de cei de la DNA”, a declarat Rizea la România TV.

„În luna ianuarie 2015 inainte sa fiu nominalizat pentru a prelua organizatia din punct de vedere politic ca presedinte al PSD sector 5 si sa-mi asum cu un an inainte candidatura pentru alegerile locale din 2016 va spun, în premieră, unde s-a luat aceasta decizie. A fost luata în cel mai important sediu al SRI. Domnul Ponta si Dragnea daca sunt barbati politici pot confirma asta. Doar eu eram acolo, iar dansii au primit practic aceasta numire in plic. Ei m-au nominalizat, ei m-au executat, sunt hotarat si sa merg pana la capat, nu vreau sa ajung ca Voiculescu, o constatare amara cine i-a furat trei ani din viata, nu vreau sa spun si romanii trebuie sa afle adevarul politicul este condus de altcineva”, a mărturisit Rizea.

Domnul Coldea m-a executat. Am picat victima luptei dintre cele doua grupari. Daca nu primesc un ok de-acolo nu ajunge primar, votul romanilor e pus mereu pe planul doi, se mai intampla si accidente da acele accidente s-au pierdut in istorie, oameni care nu au mai evoluat.