Cristian Ţânţăreanu: „Sunt pregătit de moarte, am loc de veci la Bellu”. Cine îi va moşteni averea, decizie de ultim moment

Cristian Tantareanu este internat in spital. Starea de sanatate acestuia nu este deloc buna, dupa ce in anul 2011, acesta a fost diagnosticat cu cancer la colon.

RomaniaTV.net
22 mart. 2018, 09:59
Cristian Ţânţăreanu: „Sunt pregătit de moarte, am loc de veci la Bellu”. Cine îi va moşteni averea, decizie de ultim moment

„Sunt in spital. Nu sunt foarte optimisti medicii in privinta mea. A recidivat cancerul. Eu sunt impacat. Se intampla si la case mai mari. Nevasta-mea a gasit pe cineva care va prelua toata agoniseala mea si se va ocupa de ce avem. A fost si un preot. Nevasta-mea a ramas aici intr-o rezerva, in caz ca se intampla ceva. Acum am luat morfina si am un tonus mai bun. Nici eu nu mai stiu ce e adevarat”, a declarat Cristian Tantareanu, in presa.

El a precizat si ca si-a aranjat toate afacerile si chiar si-a pregatit si locurile de veci de la Bellu.

“Avem 30 de locuri de veci la Bellu. La un moment dat eram ingrijorat ca se umpleau prea iute – parintii ei, parintii mei, rude, prieteni… Si acum m-am linistit ca ii spuneam (n.r. sotiei) “mai, amenajeaza aici unde avem noi (ca-s la rand, unde-i cocosul galic – cimitirul francez, gard in gard cu catolicul). Mi-am dat seama dupa aceea, maica-mea, taica-miu si o prietena care e ingropata acolo au murit de mai bine de 10 ani. Parintii lu’ nevasta-mea si ei… de mai bine de zece ani, deci avem armatura facuta, o dam de-o parte, le scoatem oasele, le punem la picioare si peste noi – peste mine si peste ea – mai incap altii”, povestea Tantareanu intr-un interviu mai vechi.

Cristian Ţânţăreanu a ajuns, de URGENŢĂ, la SPITAL după ce i-a recidivat cancerul: „Am chemat PREOTUL. Sunt ÎMPĂCAT”