Cristian Tudor Popescu: Simona Halep a câştigat, nu a pierdut în acest meci

Cristian Tudor Popescu a lăudat performanţa excepţională e jucătoarei de tenis Simona Halep de a ajunge în finala turneului de la Roland Garros şi să îi ţină piept Mariei Sharapova. Deşi a pierdut finala, Simona Halep "a câştigat respectul tuturor iubitorilor şi jucătorilor de tenis din lume", a spus Cristian Tudor Popescu.

07 iun. 2014, 16:45
Cristian Tudor Popescu: Simona Halep a câştigat, nu a pierdut în acest meci

Simona a câştigat, nu a pierdut în acest meci, a mai trecut un prag în tenis (…) A mai trecut un prag în imaginea şi poziţia ei în lumea şi în lumea tenisului, pentru noi inseamă un câştig în tenis, iar cei care se vor arata dezamăgiţi nu au nici-o treabă cu tenisul”, a declarat Cristian Tudor Popescu la România TV.

„A fost foarte inteligentă Simona, a schimbat tactica dupa ce a văzut că nu merge să o plimbe stânga-dreapta, a început să atace înaintea Sharapovei şi a reuşit să câştige la limită”, a mai spus jurnalistul, care a precizat că victoria Sharapovei este meritată. „Este victoria unei mari campioane”.

Simona a câstigat respectul tuturor iubitorilor şi jucătorilor de tenis din lume„, a mai spus Cristian Tudor Popescu. „Simona a reuşit acest rezultat excepţional şi tot timpul ataca decisiv faţă de Sharapova”, a încheiat jurnalistul.

Citeşte şi SIMONA HALEP, mesaj EMOŢIONANT pentru ROMÂNI după FINALA PIERDUTĂ la Roland Garros