CRISTIANA DIMA, hărţuită de ADRIAN CRISTEA pe Facebook. Dialog incredibil

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au trait o poveste de dragoste mai ceva ca in filme. Totul a inceput in primavara lui 2010, cand vedeta TV era iubita lui Catalin Botezatu. In luna martie, Bianca a fost vazut in apartamentul "Printului". Adrian Cristea nu s-a mulţumit însă cu Bianca. Publicaţia Cancan.ro dezvăluie discuţii incredibile între fotbalist şi Cristina Dima.

18 feb. 2014, 12:09
CRISTIANA DIMA, hărţuită de ADRIAN CRISTEA pe Facebook. Dialog incredibil

Adrian Cristea si Cristiana Dima au purtat o discutie de-a dreptul fenomenala pe Facebook, fotbalistul facand tot posibiluil sa ii intre brunetei in gratii… si nu numai!

ŞOCANT! O cunoscută VEDETA S-A ARUNCAT în gol DE LA ETAJUL 4!

Adi Cristea: Nu stiu cum arati… ce corp ai.. cum esti la pat? Deocamdata stiu doar ca ma atragi

Cristiana Dima: Inteleg, inteleg… Un minim de idee iti poti face din poza. Nu accept photoshop

Adi Cristea: Sper sa ramana intre noi… tot ce am vorbim… intelegi? Daca ar fi sa ne intelegem misto, misto… si ar stii (n.r. ai sti) sa fi (n.r. sa fii) discreta… iti dai seama ca mi-ar placea sa ne vedem des… Sa vii pe la mine, pe la Cluj… etc… Si as avea grija de tine… din toate punctele de vedere. Dar mai e pana acolo, baby. Tu chiar nu esti cu nimeni?… fi sincera (n.r. fii sincera). Vreau sa vorbim deschis

Cristiana Dima: Ce naiba, mai! Ma jur ca nu sunt cu nimeni! 3 ani am avut o relatie cu un miticel de copil cu care nu am reusit sa ma inteleg nicicum… copil de bani gata de la parinti… si am decis sa astept o vreme

Adi Cristea: Daca ne-am intelege misto… tu ai putea accepta sa fiu cu Bia (n.r. Bianca Dragusanu)… dar in rest doar cu tine?

Cristiana Dima: In timp, poate as intelege… daca totul ar fi ok

Adi Cristea: Ce program ai saptamana asta?

Cristiana Dima: Nimic interesant saptamana asta

Adi Cristea: Daca iti trimit niste bani, ai venii (n.r. ai veni) la mine 2 zile? Sau o lasam pe cand ajung eu in Bucuresti?

Cristiana Dima: Nu mai bine de astept pe tine pe tine aici?

Adi Cristea: Locuiesti singurica?

Cristiana Dima: Daaaaaaa

Adi Cristea: Ok. Vreau sa fi (n.r. sa fii) sincera si deschisa acum. In pat… ai incercat tot? Esti deschisa?

Cristiana Dima: Hmmmmm….!!! Sunt femeie… traiesc si eu in secolul 21

Adi Cristea: Deci iti place tot… da? Pentru mine e important sexul… cred ca ti-ai dat seama deja. Deci, si in fundulet… tot… tot… corect?

Cristiana Dima: Deci, te astept acasa

Adi Cristea: Deja eviti… e clar!