Cristiano Ronaldo a anunţat că va mai juca 10 ani. Starul a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

Starul portughez Cristiano Ronaldo, care luni și-a prelungit șederea la Real Madrid până când va împlini 36 de ani, în 2021, a asigurat că acesta este ''penultimul său contract'' și că intenționează să mai joace fotbal încă 10 ani.

07 nov. 2016, 17:56
Cristiano Ronaldo a anunţat că va mai juca 10 ani. Starul a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

Este o zi specială pentru mine. Am o legătură specială cu Real Madrid, este clubul care se află în inima mea, iar acesta este un moment unic în viața mea„, a declarat jucătorul în vârstă de 31 ani, după ce a evocat un an 2016 „de vis”.

Nu știi niciodată ce-ți aduce viitorul. Vreau să-mi închei cariera aici, evident, însă… acesta este penultimul meu contract„, a adăugat el.

Ceea ce-mi doresc cel mai mult este să pot profita de anii care îi mai am de jucat, îmi mai rămân încă 10 ani„, a spus el. „Vreau să continui să fac parte din istorie„, a adăugat cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Real Madrid, cu 371 de goluri în 360 de meciuri.

În timp ce marele său rival de la FC Barcelona, argentinianul Leo Messi, a ajuns duminică la 500 de goluri marcate în tricoul blaugrana, Cristiano a asigurat că nu simte nicio presiune deosebită pentru a egala acest record în culorile madrilene.

Lucrurile se produc natural, nu mă gândeam să-i bat recordul lui Raul (fostul golgheter al lui Real — n.r.) și l-am bătut. Să ajung la 500 de goluri este un scor realizabil, însă nu sunt obsedat de asta„, a adăugat portughezul.