CELTA – REAL 1-4: Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria campionatelor puternice

CELTA - REAL 1-4 şi Cristian Ronaldo e de neoprit! Dubla cu Celta l-a făcut cel mai bun marcator din istoria celor mai puternice campionate

17 mai 2017, 20:32
CELTA – REAL 1-4: Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria campionatelor puternice

Celta Vigo – Real Madrid 1-4Cristiano Ronaldo a avut o nouă seară extraordinară în tricoul lui Real Madrid. A marcat de două ori în meciul cu Celta Vigo și a devenit cel mai bun marcator din istoria celor mai importante 6 campionate europene, cu 368 de goluri.

Cu prima reușită din restanța cu Celta Vigo, starul portughez l-a depășit pe britanicul Jimmy Greaves, care a marcat de 366 de ori în anii ’50, ’60 şi ’70, pentru Chelsea, AC Milan, Tottenham şi West Ham United.

Cristiano Ronaldo (32 de ani) a deschis scorul în meciul de miercuri seară în minutul 10, cu un șut frumos, din afara careului. Pentru 2-0 a marcat din pasa lui Isco, la capătul unui contraatac purtat în mare viteză, în minutul 48.  

A marcat ambele goluri cu stângul, picior cu care nu a mai semnat o dublă din decembrie 2016, de la finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Acesta a fost al 63-lea meci consecutiv cu gol marcat pentru Real Madrid, care, după victoria din restanţa cu Celta devine favorită la titlu în Spania.