Cristiano Ronaldo, dezvăluirea momentului. Ce au facut el şi Kathryn Mayorga după partida de amor

Kathryn Mayorga l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo că a forţat-o să întreţină relatii sexuale cu el după ce au petrecut într-un club din Las Vegas.

11 oct. 2018, 08:26
Cristiano Ronaldo, dezvăluirea momentului. Ce au facut el şi Kathryn Mayorga după partida de amor

Cristiano Ronaldo a iesit cu prima declaratie despre scandal si a spus ca, dupa actul sexual, el si Kathryn Mayorga s-au intors in club. Presa din Portuglia scrie faptul ca „versiunea lui Cristiano este diferita. Dupa ce au intretinut relatii intime, el si Mayorga s-au intors in club si au petrecut o multime de ore impreuna”.

Lovitură de TEATRU în dosarul de VIOL al lui Cristiano Ronaldo. ANUNŢ-BOMBĂ făcut de poliţia din LAS VEGAS

Avocatii lui Ronaldo incearca sa obtina imagini ale camerelor de supraveghiere de la clubul de noapte: „Orice inregistrare video care arata ca Ronaldo si Mayorga au fost vazuti in club dupa ce au fost in camera de hotel ar sustine versiunea lui Ronaldo”.

Imaginile care îl incriminează pe Cristiano Ronaldo. Momentul când acesta flirtează cu femeia ce îl acuză de viol a fost filmat VIDEO

Reprezentantii fotbalistului au spus ca jucatorul lui Juventus nu o sa mai pastreze tacerea pentru prea mult timp. Cristiano Ronaldo continua sa sutina faptul ca nu a fost vorba despre un viol si a platit-o pe tanara din America pentru ca reputatia sa nu-i fie distrusa!