Cristiano Ronaldo acceptă doi ani de închisoare. Starul lui Juventus va plăti şi o amendă de 19 milioane euro UPDATE

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo a fost prezent marţi la Madrid, la procesul pentru evaziune fiscală. Procurorii au cerut în cazul său o sentinţă de 23 de luni de închisoare şi o amendă.

22 ian. 2019, 06:51
Cristiano Ronaldo acceptă doi ani de închisoare. Starul lui Juventus va plăti şi o amendă de 19 milioane euro UPDATE

UPDATE. Cristiano Ronaldo a acceptat sentinţa de 23 de luni de închisoare şi s-a înţeles cu autorităţile la plata unei penalităţi de 18,8 milioane euro. Totuşi, datorită faptului că pedeapsa cu închisoarea este mai mică de doi ani starul lui Juventus nu va face închisoare. Ronaldo a mers la tribunal ţinându-se de mână cu iubita sa Georgina Rodriguez.

ŞTIREA INIŢALĂ. Cristiano Ronaldo ar urma să pledeze vinovat, el ajungând la o înţelegere de 18,8 milioane de euro cu autorităţile fiscale spaniole, vara trecută.

În ceea ce priveşte eventuala pedeapsă cu închisoarea, aceasta nu ar duce la încarcerarea jucătorului, deoarece este mai mică de doi ani.

Deşi avocaţii jucătorului au cerut măsuri speciale de securitate pentru prezenţa portughezului la Madrid, judecătorul a respins cererea acestora.