Cristina Cioran, abuzată sexual: „Avea o faţă de şobolan, nu o să uit niciodată figura aia”

Cristina Cioran a trecut printr-o experiență neplăcută în copilărie, după ce a fost la un pas să fie abuzată sexual. Vedeta a povestit cum, un individ dubios, cu antecedente în acest caz, a urmărit-o, însă a scăpat cu bine din toată întâmplarea.

17 iul. 2018, 06:58
Cristina Cioran, abuzată sexual: „Avea o faţă de şobolan, nu o să uit niciodată figura aia”

În ultima perioadă, era un semi-polițist ( bărbatul care a încercat să o agreseze sexual, n.r. ) Atunci când eram noi mici și cred că sunt foarte mutle fete care se regăsesc în povestea asta, erau tot felul de dubioși prin scările blocului, care încercau cumva să se împrietenească.

Nu știu dacă ar fi mers până la capăt, dar încercau niște chestii. Același individ a agresat mai multe fetițe de la noi din cartier, dar norocul meu a fost că tatăl meu mă pregătea, mă atenționa. După ce individul respectiv m-a urmărit pe mine, am zis acolo în gașcă și părinților și am făcut un fel de elită, pentru că știam unde stă și am mers să-l urmărim.

Avea o față de șobolan, nu o să uit niciodată figura aia, era albinos, cu un păr foarte blond și creț, era ca dintr-un film de groază. Am făcut această echipă pentru a scăpa cartierul de el, în gașcă eram vreo șase copii, ne-am dus la ăsta la bloc fără acordul părinților, iar când a ieșit la geam, am început să aruncăm cu pietre. 

A fost așa, o reacție a noastră, pentru a-i arăta că nu ne temem…Am avut mare noroc, noi toți eram cu cheia de gât. Am venit acasă de la școală și o așteptam pe sora mea pe scară, pentru că nu era acasă, iar el a venit să aștepte cu mine, a venit după mine și îl tot întrebam unde merge și pe cine caută. Eram un copil nesuferit și curios…i-am zis că mă duc jos și am plecat, îmi aduc aminte că mi-a zis să stau la el în brațe, dar mi s-a părut așa ciudat, de ce să-ți ceară un străin așa ceva” a povestit Cristina Cioran.