Cristina Cioran, dărâmată de durere după ce medicii i-au spus că o persoană dragă are cancer

Cristina Cioran trece prin grele incercari. Matusa ei a fost depistata cu o tumoare pe creier si, de atunci, intreaga familie a actritei incearca sa o salveze.

29 nov. 2015, 13:09
Cristina Cioran, dărâmată de durere după ce medicii i-au spus că o persoană dragă are cancer

Cristina Cioran are o matusa pe care o iubeste foarte mult, dar care acum se confrunta cu grave probleme de sanatate. De putin timp, femeii de 58 de ani i s-a depistat o tumoare pe creier si a fost nevoie de interventia imediata a medicilor pentru a nu se intampla vreo nenorocire, scrie wowbiz.ro.

“Ne-am speriat foarte tare cand am aflat diagnosticul. Nu este usor sa afli ca o fiinta draga tie are o tumoare, in conditiile in care credeai ca este vorba doar de o migrena trecatoare. Intreaga familie a fost disperata, asa ca am apelat la doctorii de la Spitalul Bagdasar Arseni, pentru a putea sa rezolvam situatia. Acolo a fost operata de urgenta de doctorul Ciurea si de doctorul Rasina, carora vreau sa le multumesc pe aceasta cale in mod deosebit, si, acum, situatia ei este stabila. Intreaga infectie a fost indepartata, iar in acest moment, matusa mea urmeaza un tratament, coroborat cu sedinte de recuperare. Sper sa isi revina total cat mai rapid!”, a declarat actrita.

Vezi şi: Drama URIAŞĂ prin care trece cântăreaţa CRISTINA RUS