Cristina Demetrescu horoscop 2017: Capricornii vor avea parte de o mulţime de schimbări

Cristina Demetrescu a fost invitată la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv", unde a prezentat horoscopul pentru anul 2017.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 11:38
Cristina Demetrescu horoscop 2017: Capricornii vor avea parte de o mulţime de schimbări

Capricornul trebuie in 2017 sa isi cunoasca si sa isi invete limitele, sa evite suprasolicitarea si excesele si sa fie mai atent la cei din jurul sau, caci ar putea sa ii piarda pentru totdeauna daca se preocupa numai de cariera si bani.

DRAGOSTE

La fel ca si in 2016, Capricornul se simte nesigur si are temeri in legatura cu relatia pe care o are, insa la finalul anului, reuseste sa depaseasca toate obstacolele care nu ii dau pace si sa se concentreze pe ce este cu adevarat important: dragostea.

Citeşte şi  Cele mai amuzante zodii din horoscop

BANI SI CARIERA

Vei primi numeroase oferte de colaborare, iar pe unele vei dori sa le refuzi, dupa ce vei sta sa le analizezi mult timp. Tien cont de instinctele tale si nu te arunca inainte cu capul intr-un lucru de care nu esti convins 100%.

Dupa 10 octombrie 2017, proiectele in care te vei implica iti vor aduce recunoasterea in grupul profesional si vei primi niste beneficii de care te poti bucura mult timp de acum inainte.

CASA SI FAMILIE

Planuiesti o mutare din casa in care locuiesti, iar finalul anului viitor este momentul cel mai bun pentru a scoate banii de sub saltea si pentru a-i folosi pentru a a cumpara locuinta pe care o visezi de cand te stii. O sa fie o investitie facuta cu cap si trebuie sa incepi sa te interesezi de ea cu multe luni inainte.

Citeşte horoscopul şi pentru celelalte zodii AICI