Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene

Cristina Neagu a devenit, luni, în timpul meciului cu Germania, cea mai bună marcatoare all-time a Campionatului European.

03 dec. 2018, 17:26
Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene

Cristina Neagu a devenit golgetera all-time a Campionatelor Europene după ce a marcat al cincilea gol al său în partida cu Germania şi a adunat 206 în total, faţă de 205 ale deţinătoarei recordului, unguroaica Agnes Farkas. În meciul cu Cehia, de sâmbătă, Neagu trecuse pe locul doi, în urma celor 8 goluri pe care le înscrisese.

Anunţul performanţei înregistrate luni de Cristina a fost făcut şi de crainicul sălii din Brest, în aplauzele fanilor prezenţi la meci. Suporterii României i-au scandat numele Cristinei Neagu.

Cristina Neagu e convinsă că România are şansa ei la câştigarea trofeului, daca va evolua ca o echipă. „În momentul în care jucăm ca o echipă şi gestionăm lucrurile ca o echipă, avem şanse mari şi cred că putem să ne luptăm cu orice naţională. În plus, orice meci începe de la 0-0. Şi, la ce rezultate sunt în acest turneu, orice este posibil. Noi avem speranţa noastră şi credem în ea până la capăt„, a spus Cristina Neagu.