Cristina Neagu a semnat pe doi ani cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu, actualmente la Buducnost, a semnat un contract pe doi ani cu echipa Primăriei Capitalei. Anunţul a fost făcut chiar de Gabriela Firea.

20 feb. 2017, 14:56
Cristina Neagu a semnat pe doi ani cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu va fi prezentată oficial într-o conferinţă de presă la începutul lunii martie.

„Bucureşteanca Cristina Neagu se întoarce acasă! Mă bucur foarte mult că a acceptat oferta CSM Bucureşti, sunt fericită că putem să readucem în ţară una din cele mai talentate sportive românce. Desigur, suntem mândri şi când echipe de renume ale lumii se bat să aibă sportivi români în componență, dar ştiu şi că nicio victorie nu este mai dulce decât atunci când lupţi pentru ţara ta, şi, în cazul Cristinei Neagu, pentru oraşul tău: Bucureşti!

CSM Bucureşti îşi propune să devină un model pentru cluburile sportive din toată ţara, printr-o strategie care cuprinde două paliere: încurajarea sportului de masă, pepinieră pentru cel de înaltă performanţă, şi, în acelaşi timp, dezvoltarea susţinută a sportivilor care au atins consacrarea”, susţine Gabriela Firea într-un comunicat oficial al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Rapid, clubul Primăriei Capitalei. Alin Petrache: „Preluăm echipa şi îi dăm restart”

Cristina Neagu a confirmat mutarea: „Sunt bucuroasă că mă întorc acasă, este prima oară când am şansa să joc la cel mai înalt nivel în oraşul meu natal. Unul dintre visele mele e să câştig Liga Campionilor cu o echipă românească şi cred cu tărie că am această şansă cu CSM Bucureşti”.