Anunţ teribil în această dimineaţă. Cristina Spătar a vrut să se sinucidă

Cristina Spătar a recunoscut că s-a gândit să-şi pună capăt zilelor, după ce problemele sentimentale, dar şi cele financiare au copleşit-o. În cadrul unui interviu, Cristina Spătar a dezvăluit că de mare ajutor i-au fost prietenii care i-au fost alături în cele mai grele perioade din viaţa sa.

06 dec. 2016, 08:09
Anunţ teribil în această dimineaţă. Cristina Spătar a vrut să se sinucidă

Cristina Spătar a trecut prin momente cumplite după ce s-a despărţit de soţul ei. Vedeta a recunoscut că s-a gândit la posibilitatea de a-şi pune capăt zilelor. Cristina Spătar a trecut prin momente grele după despărţire. Din fericire, în prezent, și-a revenit și este bine. Are o afacere frumoasă, iar copiii sunt fericiți. Trăind în aceeași casă, alături de fostul soț, aceasta a mărturisit că plătește jumătate din cheltuielile casei. 

Cristina Spătar a vorbit pe larg despre momentele cumplite pe care le-a trăit după divorț, mărturisind că a fost la un pas să-și ia viața. 

Cristina Spătar, declaraţii şoc despre despărţirea de Alin Ionescu. „Am simţit că îmi pierd echilibrul….”

Cristina Spătar, o nouă poveste de dragoste după divorţ

„Am zis la un moment dat că o să cedez şi o să renunţ la viaţă pur şi simplu. Am avut, da. Am avut, am avut. Din păcate…Am avut un an foarte, foarte greu, şi financiar şi sentimental. (…) M-a făcut să mă resetez mintal şi să mă gândesc mai mult la copiii mei şi la mine. Mulţumesc Lui Dumnezeu că am avut tăria de caracter şi nu am clacat. (…) Consider că mai am multe de făcut şi de arătat. (…)”, a declarat Cristina Spătar în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Citeşte şi Cristina Spătar a vorbit despre căsătorie. „Am o surpriză pentru voi!”