Cristina Stamate, declaraţii halucinante despre moarte. „Simţeam că nu pot să respir. Atunci, toate lucrurile devin neimportante…”

CRISTINA STAMATE A MURIT. Actriţa Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

27 nov. 2017, 08:21
Cristina Stamate, declaraţii halucinante despre moarte. „Simţeam că nu pot să respir. Atunci, toate lucrurile devin neimportante…”

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău, scrie antena3.ro.

Citeşte şi Ultimele cuvinte: Ce i-a rugat Cristina Stamate pe medici cu puţin timp înainte de a muri

„Am fost acolo, la limita dintre viață și moarte. Simțeam că nu pot să respir, că mă sufoc. Aveam pleurezie, apă la plămâni din cauza inimii. Și mă gândeam că o să mor și aveam nedumerirea că nu văd filmul vieții mele. Aveam indignarea comică a faptului că mi se întâmplă o moarte atipică, era diferit de ce citisem eu.

Stăteam în casă, că nu mă simțeam bine, dar nu am vrut să merg la spital, că eu aveam încrederea că îmi trece. Nu am fost panicată. Apoi am chemat o prietenă, ea a chemat salvarea, m-au luat la spital.

Citeşte şi Cristina Stamate, în roluri memorabile. Moştenirea de aur lăsată de actriţă VIDEO

A urmat operația. Cred că foarte multe lucruri se schimbă. Eu cred că ți se schimbă modul de a privi, importanța lucrurilor din jurul tău. Vrând nevrând, toate lucrurile devin neimportante în jurul tău”, declara Cristina Stamate.