Cristina Ţopescu revine în televiziune. La ce emisiune o poţi vedea

La aproape patru luni de când s-a retras din echipa Antena 3, Cristina Ţopescu revine pe sticlă, dar într-o ipostază absolut surpinzătoare. Vedeta este pentru prima dată concurentă într-un reality-show, filmat integral în Grecia. Este vorba despre emisiunea "Aventură cu patru stele" în care foste prezentatoare îi are ca rivali pe Nea Mărin, actriţele Carmen Tănase şi Adriana Trandafir.

RomaniaTV.net
22 aug. 2017, 10:23
Cristina Ţopescu revine în televiziune. La ce emisiune o poţi vedea

Fosta gazdă a emisiunii „Dincolo de știri” de la Antena 3 a avut parte de o vacanță plină de peripeții, scrie click.ro. Alături de ceilalți cocurenţi, Cristina Țopescu s-a bucurat de frumusețile Greciei, de peisajele și tradițiile autohtone, dar a trăit și emoțiile concursurilor complet neobișnuite la care a fost nevoită să participe.

Citeşte şi Cristina Ţopescu, primul interviu cu tatăl său: „M-ai iertat?”

A intrat îm magazinele de suveniruri, a participat la competiții de băut tsipouro și de mâncat înghețată. Cam aşa s-a distrat pe scurt vedeta. Cum va fi pentru Cristina Țopescu prima participare la un reality-show și la ce provocări va trebui să facă față, telespectatorii vor putea vedea luni (21 august) şi marţi (22 august) la Antena 1.

Cristina şi-a dat demisia de la Antenă după trei ani

Cristina Ţopescu a luat o decizie surprinzătoare în această primăvară când după trei ani şi jumătate în care s-a aflat la cârma emisiunii „Dincolo de ştiri” de la Antena 3 a anunţat că se va retarge. „Anunţ retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le mulţumesc colegilor cu care am lucrat. Gânduri bune din partea mea şi pentru toţi ceilalţi!”, este singura declaraţie pe care a făcut-o realizatoarea pe marginea acestui subiect.

Cristina Ţopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de ştiri la Prima TV timp de 12 ani. Jurnalista a decis să se despartă de postul de televiziune în luna aprilie 2013 când a decis să intre în PSD.