Portugalia, calificare dramatică în sferturi, la EURO 2016. A învins în prelungiri Croaţia

Portugalia s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2016, sâmbătă seara, după ce a învins formația Croației cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), în prelungiri, pe stadionul Bollaert-Delelis, din Lens.

RomaniaTV.net
25 iun. 2016, 15:22
Portugalia, calificare dramatică în sferturi, la EURO 2016. A învins în prelungiri Croaţia

CROATIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT EURO 2016

Echipele de start:

Croația: Subašic –  Srna, Corluka, Vida, Strinic – Modric, Badelj – Rakitic, Brozovic, Perišic – Mandžukic.

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Pepe, Fonte, Raphael – Joao Mario, Adrien Silva, W. Carvalho, Andre Gomes – Nani, C. Ronaldo.

CROATIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT EURO 2016 LIVE STREAMING 

 

CROATIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT EURO 2016. Ultimul meci programat azi în optimile de finală ale Campionatului European din Franța se anunță a fi și cel mai spectaculos. Disptua programtă la ora 22:00 pe Stade Bollaert-Delelis din Lens aduce față în față reprezentativele Portugaliei și Croației.

Croația a ajuns în optimi din postura de câștigătoare a grupei D, acolo unde a surclasat, surprinzător, Spania. Câștigătoare a ultimelor două ediții, formația iberică a fost învinsă de croați cu 2-1 în ultimul meci al grupei. De cealaltă parte, Portugalia încă nu bifat nicio victorie la acest turneu. Echipa lui Cristiano Ronaldo a strâns 3 puncte, după 3 remize, ultima venind în urma celui mai spectaculos meci de la Euro, 3-3 cu Ungaria.

CROATIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT EURO 2016. Cele două formații s-au întâlnit până acum de 3 ori și câștig de cauză au avut de fiecare dată lusitanii. Croații n-au reușit să marcheze niciodată împotriva Portugaliei și au suferit cea mai severă înfrângere la Euro 96, 0-3.

Nu mai puțin de 8 jucători croați vor rata sferturile de finală în cazul în care vor fi avertizați în duelul cu Portugalia. Este vorba despre Badelj, Brozovic, Perisic, Rog, Srna, Strinic, Vida și Vrsaljko. În aceeași situație se află și Pepe și Quaresma, dar doar primul va începe meciul ca titular. Câștigătoarea acestei dispute va juca pentru un loc în semfinale cu învingătoarea duelului dintre Elveția și Polonia.