CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. Ultimul meci programat azi în optimile de finală ale Campionatului European din Franța se anunță a fi și cel mai spectaculos. Disptua programtă la ora 22:00 pe Stade Bollaert-Delelis din Lens aduce față în față reprezentativele Portugaliei și Croației.

25 iun. 2016, 18:02
CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. Croația a ajuns în optimi din postura de câștigătoare a grupei D, acolo unde a surclasat, surprinzător, Spania. Câștigătoare a ultimelor două ediții, formația iberică a fost învinsă de croați cu 2-1 în ultimul meci al grupei. De cealaltă parte, Portugalia încă nu bifat nicio victorie la acest turneu. Echipa lui Cristiano Ronaldo a strâns 3 puncte, după 3 remize, ultima venind în urma celui mai spectaculos meci de la Euro, 3-3 cu Ungaria.
 
CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO STREAMING AICI

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 3 ori și câștig de cauză au avut de fiecare dată lusitanii. Croații n-au reușit să marcheze niciodată împotriva Portugaliei și au suferit cea mai severă înfrângere la Euro 96, 0-3.

Nu mai puțin de 8 jucători croați vor rata sferturile de finală în cazul în care vor fi avertizați în duelul cu Portugalia. Este vorba despre Badelj, Brozovic, Perisic, Rog, Srna, Strinic, Vida și Vrsaljko. În aceeași situație se află și Pepe și Quaresma, dar doar primul va începe meciul ca titular. Câștigătoarea acestei dispute va juca pentru un loc în semfinale cu învingătoarea duelului dintre Elveția și Polonia.

ECHIPELE PROBABILE:

Croația (4-2-3-1): Subasic – Srna, Corluka, Vida, Strinic – Modric, Badelj – Brozovic, Rakitic, Perisic – Mandzukic
Antrenor: Ante Cacic

Portugalia (4-4-2): Rui Patricio – Vieirinha, Carvalho, Pepe, Guerreiro – William Carvalho, Joao Moutinho, Andre Gomes, Joao Mario – Nani, Ronaldo
Antrenor: Fernando Santos

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. Croația – Portugalia se dispută sîmbătă, 25 iunie, 22:00. Optimea de finală dintre Croația și Portugalia se anunță a fi una dintre cele mai echilibrate de la Euro 2016. Dar cîștigătoarea primește un premiu uriaș: un traseu facil spre marea finală.

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. Un gol marcat de Croația pe final de meci contra Spaniei a dat peste cap tabloul de la Euro 2016. Victoria obținută în fața campioanei en-titre, combinată cu mai multe rezultate surpriză din ultima etapă a grupelor, a adus o situație neașteptată.

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. Spania, Italia, Germania, Anglia și Franța, cele mai importante nume prezente la acest turneu final, se află pe aceeași jumătate de tablou și se vor înfrunta între ele în drumul spre finală.

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. Croația și Portugalia sînt două dintre cele mai tari nume de pe cealaltă parte de tablou. Ele se întîlnesc în optimile de finală, iar cîștigătoare are toate argumentele să viseze la finala de pe „Stade de France”.

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. Ar avea apoi un meci contra cîștigătoarei dintre Elveția și Polonia, accesibil la prima vedere. Ar putea urma o confruntare contra Belgiei în semifinale. 

 

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016.Oricum ar fi, Croația – Portugalia, la Lens, se anunță un meci extraordinar, în care vom avea goluri și spectacol.

Info: 

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. * Golul marcat de Islanda în prelungirile partidei cu Austria, scor 2-1, a scăpat-o pe Portugalia de jumătatea infernală de tablou și o dispută cu Anglia în „optimi”

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. * Croația și Portugalia s-au mai întîlnit de 3 ori pînă acum, iar lusitanii s-au impus de fiecare dată, fără să primească vreun gol

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. * După dubla din partida contra Islandei, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care reușește să înscrie la 4 ediții consecutive de Euro

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016. * Portugalia este singura echipă care se califică în „optimi” la Euro 2016 fără să cîștige în faza grupelor. A scos trei puncte, cu trei remize

CROATIA PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV ONLINE. LIVE STREAMING MECIURI EURO 2016.. Ultimele 3 meciuri

Croaţia: 

12.06.2016 Croația – Turcia   1-0

17.06.2016 Croația – Cehia    2-2

21.06.2016 Croația – Spania  2-1

Portugalia: 

14.06.2016 Portugalia – Islanda     1-1

18.06.2016 Portugalia – Austria      0-0

22.06.2016 Portugalia – Ungaria    3-3