Cruzime fără limite în Suceava: O femeie a găsit două vulpi decapitate şi trei câini cu ţepuşe înfipte în ei

Cruzime fără margini în judeţul Suceava: o femeie a găsit două vulpi decapitate şi cu coada tăiată atârnate de un gard. În plus, alţi trei câini morţi cu ţepuşe înfipte în ei zăceau pe marginea drumului. Femeia a anunţat Direcţia Sanitar Veterinară.

04 ian. 2014, 07:01
Cruzime fără limite în Suceava: O femeie a găsit două vulpi decapitate şi trei câini cu ţepuşe înfipte în ei

Animalele au fost găsite pe marginea drumului judeţean 209D între localităţie Dărmăneşti şi Todireşti. Câinii erau legaţi de lăbuţe cu aţă de rafie şi aveau ţepuşe în ei. Vulpile erau la mică distanţă, mutilate, una avea coada tăiată, iar cealaltă era jupuită.

Femeia a sunat la Direcţia Sanitar Veterinară Suceava şi a chemat autorităţile. Acestea însă au ridicat doar cadavrele vulpilor, iar pe cele ale câinilor le-au trimis spre incinerare. Femeia, care este membră a unei organizaţii pentru protecţia anmalelor a postat imediat poezele pe internet. Acum, mai multe ONG uri din străinătate cer poliţiştilor români să investigheze cazul şi să îi tragă la rapsundere pe cei care au maltratat animalele.

Oroare şi pe o stradă din Galaţi. Un porc a fost legat de un picior şi atârnat în mijlocul drumului de un cablu de electricitate. Dezgustaţi, trecătorii i-au blamat pe cei care au făcut gestul, cu toate acestea, animalul a fost dat jos abia după ce au apărut jurnaliştii în zonă şi au sunat autorităţile.