CRUZIME FĂRĂ LIMITE. O fetiţă de 12 ani, violată, bătută şi ucisă cu brutalitate de propriul văr

Crimă înfiorătoare în comuna Măceşu de Jos din Dolj. O fetiţă de 12 ani a fost violată, bătută şi ucisă chiar de vărul său. Cei doi se aflau la o stână unde aveau grijă de animale.

26 iun. 2013, 05:36
CRUZIME FĂRĂ LIMITE. O fetiţă de 12 ani, violată, bătută şi ucisă cu brutalitate de propriul văr

O fetiţă de 12 ani a fost violată, bătută şi ucisă chiar de vărul său. Fata mergea uneori la stână ca să ajute la mânatul oilor. Marţi, a rămas singură la stână cu vărul său, şi el cioban. Tânărul s-a apucat de băut şi parcă a înnebunit. A violat-o pe fetiţă şi a înjunghiat-o de mai multe ori în spate si gât. Chinurile copilei nu s-au oprit aici. Potrivit #romania”, bărbatul a lovit-o cu un obiect dur în cap, a legat-o cu sfoară, apoi a târât-o pe câmp.

„Pe aici a fost sânge. A târât-o până colo. Am găsit-o cu faţa-n sus, dezbrăcată în piele goală. A venit legista şi a găsit două înjunghieturi, patru lovituri în cap, pe spate”,

„Plecasem de aici de la mort, de la socrul meu şi când am ajuns la stăpânii ei acasă ne-au spus nişte oameni vedeţi că aveţi o fată la târlă moartă”, a povestit mama fetiţei. 

Rudele fetei spun că nu este pentru prima data când tânărul s-a luat de fată. „Fetiţa mi-a mai spus că el s-a mai legat de ea, ar fi violat-o cu o lună şi ceva. Ea aşa a spus, şi-a bătut joc Paulică de mine, tot aşa a prins-o la stână”, a declarat naşa victimei. 

Ciobanul a fost reţinut de poliţişti. Abia după câteva ore de audieri şi-a recunoscut fapta. Culmea, familia lui îi consideră vinovaţi pe părinţii fetei. „Ea, ştiind cine e si văzând că nu e bună nu trebuia să o lase la stână. Da, dar băiatul a violat-o. Nu trebuia să o lase cu el la stână”, a spus mama criminalului. 

Ciobanul criminal a fost arestat de procurori pentru 29 de zile. El va fi cercetat pentru omor calificat.