Cruzime fără limite: Un câine comunitar a fost împuşcat chiar sub privirea unui copil

Scene de cruzime în faţa unui copil! Un câine a fost împuşcat pe drum, iar o fetiţă de 4 ani a asistat la scenă, petrecută lângă Cluj Napoca. Bărbatul care a ucis câinele este acum cercetat de poliţie.

18 feb. 2013, 10:25
Cruzime fără limite: Un câine comunitar a fost împuşcat chiar sub privirea unui copil

Incidentul a avut loc în comuna Floreşti. O femeie şi fiica ei, ieşite la plimbare, au văzut cum animalul este împuşcat fără motiv.

„Ne-am dus împreună cu câinele nostru şi încă doi câini care ne-au urmărit de la bloc, câini comunitari sterilizaţi, si s-a tras asupra noastra pot să zic, pentru ca s-a tras la aproximativ 20 de metri de mine si de fiica mea, unul dintre câinii comunitari fiind ucis„, povesteşte mama fetiţei.

Gloanţele au trecut la câţiva metri de copil.

„El, fiind înarmat, nu am avut curajul, fiind şi cu copilul, să mă apropii de el să văd cine este, dar el trăgea în voie pe aici, nu ştiu după ce trăgea, după şoimi”, a mai spus femeia.

„Poliţiştii serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Cluj efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere a animalelor cu cruzime şi uz de armă letală fără drept, în cazul câinelui ucis în localitatea Floreşti”, a declarat Anca Bolba, purtător de cuvânt al IPJ Clug.

Vânătorul a fost identificat şi riscă o amendă sau chiar pedeapsa cu închisoarea.