CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – PANDURII TG. JIU 1-1. Egalitate în derby-ul Olteniei

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - PANDURII TG. JIU 1-1. Al doilea meci al primei etape din Liga 1 s-a încheiat la egalitate. Gorjenii au deschis scorul în minutul 73, prin Shalaj, gazdele obţinând in extremis un punct, prin reuşita lui Curelea, din minutul 87.

25 iul. 2014, 16:27
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – PANDURII TG. JIU 1-1. Egalitate în derby-ul Olteniei

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – PANDURII TG. JIU 1-1. CS Universitatea Craiova şi Pandurii Tg. Jiu au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), vineri, pe stadionul Ion Oblemenco, într-un meci din prima etapă a Ligii 1.

Oaspeţii au deschis scorul prin elveţianul Gezim Shalaj (min. 73), jucător adus vara aceasta de la Lugano, iar Universitatea a restabilit egalitatea prin Costin Curelea (min. 86), cu o lovitură de cap din 10 metri.

Curelea a ratat cele mai mari ocazii ale gazdelor (min. 14 – singur cu portarul, min. 49, min. 52 şi 82), în timp ce de la oaspeţi, Dan Nistor a avut o situaţie notabilă (min. 68), dar portarul Bojan Brac a respins de sub transversală şutul său din lovitură liberă.

Click aici pentru a vedea partida CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 Finalul partidei.

Min. 87 GOOOL Craiova! Curelea a marcat cu capul, din 10 metri, din centrarea lui Nicuşor Bancu! CS Universitatea Craiova – Pandurii 1-1!

Min. 73 GOOOL Pandurii! Shalay a marcat, după ce portarul Brac a respins şutul lui Dan Nistor! Mihăiţă Pleşan a greşit la acest gol, pierzând o minge la centrul terenului, în faţa lui Paul Anton. CS Universitatea Craiova – Pandurii 0-1!

Min. 52 Curelea a ratat cele mai multe ocazii în acest meci. Acum, a şutat în portarul Pandurilor, din câţiva metri!

Min. 46 A început repriza a doua.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 40 Universitatea Craiova domină jocul, în timp ce Pandurii nu şi-au creat nicio situaţie clară de poartă.

Min. 9 Pandurii sunt forţaţi să facă prima schimbare. Erico Da Silva, comoţionat, este înlocuit cu Shalay.

Min. 1 A început partida.

Componenţa formaţiilor:

CS U Craiova: Brac – Achim, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Mateiu, Madson – Bancu, Băluţă, Ferfelea – Curelea. Antrenor: Ionel Gane

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Christou, Erico, Momcilovici – Anton, Elton – Răduţ, Nistor, Iorga – M. Roman. Antrenor: Petre Grigoraş.

CS Universitatea Craiova debutează în Liga 1 într-un derby al Olteniei, cu vecinii de judeţ de la Pandurii Tg. Jiu.

Trupa antrenată de Jerry Gane a început sezonul destul de ezitant, fiind eliminată din Cupa Ligii de către Rapid (0-1), dar speră să se răzbune acum, pe Pandurii lui Grigoraş.

Citeşte şi CONCORDIA CHIAJNA – ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO LOOK TV 0-2. Fatai şi Budescu, goluri superbe!

Avem nevoie de puncte și de încredere, dar și de noroc, pentru că ne-a lipsit la Rapid, ținând cont de numărul de ocazii pe care le-am ratat. Sper să avem luciditate în fața porții și consider că echipa mea e favorită în acest meci. În ceea ce privește lotul meu, Dănănae este suspendat, Ivan a plecat la lotul național și nu va fi utilizat la acest meci, Valskis încă acuză ușoare dureri, nu este refăcut 100% și nu va face parte din lot. În atac îl am pe Curelea și Herghelegiu. Mai este și Nuno Rocha, care poate să apară acolo, în față. Restul jucătorilor sunt apți și dornici să începem cu bine„, a spus Jerry Gane, înaintea partidei.

Meciul CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – PANDURII TG. JIU va fi arbitrat de Cristi Balaj.