CSA Steaua l-a prezentat oficial pe ION ION

CSA Steaua şi-a prezentat, miercuri, noul antrenor, Ion Ion, într-o conferinţă de presă la care a mai participat Marius Lăcătuş, directorul tehnic al echipei, şi Cristian Pretrea, comandatul clubului.

29 mart. 2017, 11:12
CSA Steaua l-a prezentat oficial pe ION ION

CSA Steaua vrea să înscrie echipa în Liga a IVA-a şi va juca pe un teren din complexul Ghencea.

„Este o bucurie imensă. Este un proiect extraordinar, sunt fericit că sunt aici. Sunt pregătit să fac asta. Steaua e un brand mare şi atrage jucători chiar şi la nivelul acesta, jucători care vor să facă parte din acest proiect. Nu este uşor. MApN-ul este în spate. Sper să reuşim împreună”, a declarat Ion Ion.

„La sfârşitul lunii iunie, când se termină campionatul Ligii a IVA-a, vom depune documentaţia pentru a ne înscrie în Liga a IV-a. Vrem să începem un proiect mic, pe care să-l dezvoltăm în fiecare an, iar în 2020 să fim în Liga I. Noi suntem Steaua. Noi suntem continuatoarea Stelei. Palmaresul CSA Steaua este din 1947 până în 2003. La începutul campionatului vom avea un teren de fotbal, tribune cu 500 de locuri şi toate condiţiile desfăşurării unui meci de fotbal. Vom căuta cea mai bună cale de a proteja marca Steaua şi interesele echipei”, a spus Cristian Petrea.

„Nu a fost deloc uşor, având în vedere tot ce reprezintă brand-ul Steaua. Trebuia un antrenor care să fi activat la acest club şi care să facă parte din familia Stelei. Am vorbit cu mulţi antrenori, care sunt foşti jucători. Până la urmă am ajuns la concluzia că domnul Ion Ion este cel mai potrivit. El este în club de 2 ani de zile, iar toţi ceilalţi cu care am vorbit îşi doreau să înceapă activitatea la un nivel superior. A fost cea mai bună variantă. Este o responsabilitatea mare, având în vedere ce înseamnă acest nume. Sper să ne îndeplinim obiectivele şi ca această echipă să ajungă în Liga 1, acolo unde îi e locul. Antrenorul are mână liberă să îşi aleagă lotul, iar noi îl vom sprijini. Ne-am dorit să avem un antrenor implicat în acest proiect. Obiectivele sunt clare. Vrem ca în cadrul lotului să avem jucător tineri şi talentaţi, dar şi jucători cu experinţă. Sigur că nu vom ajunge în situaţia în care să aducem jucători cu experienţă foarte foarte bogată. Vrem să avem jucători care să facă faţă proiectului. Vor fi şi fotbalişti sub 20 de ani, dar şi jucători de 25 de ani. Vom avea un lot de 25-26 de jucători. Va trebuie să vorbim cu ei, cu cluburile lor şi poate vom colabora cu şcoli private care acum sunt implicate în ligile inferioare şi să aducem de acolo tineri. În bugetul echipei este şi un buget de transferuri şi unul de salarii. Nu ne vom întinde mai mult decât putem”, a spus Marius Lăcătuş.