CSA Steaua negociază achiziţia unei echipe pentru 30.000 DE EURO

CSA Steaua a intrat în criză de timp şi negociază asocierea cu ACS Regal Sport Club Ferdinand I, echipă clasată în acest moment pe locul 2 în Liga 4, cu şanse de promovare în Liga 3. CSA ar urma să cumpere tot lotul de la Regal Sport, pentru 30.000 de euro, scrie ProSport.

18 mai 2017, 13:32
CSA Steaua negociază achiziţia unei echipe pentru 30.000 DE EURO

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, şi Marius Lăcătuş, managerul secţiei de fotbal, au fost evazivi.

CSA Steaua schimbă REGULAMENTUL. Cum va fi înscrisă echipa ARMATEI direct în LIGA A IV-A

„Avem discuţii cu mai multe echipe şi şcoli de fotbal, pentru a transfera jucători. În perioada următoarea, când se vor putea face transferuri, trebuie să aducem jucători pentru a putea forma echipa”, a declarat Petrea.

„Ar fi bine să discutaţi cu conducerea CSA Steaua despre negocierile între cluburi. Eu vă spun că am propus nişte jucători mai tineri, care fac faţă la nivelul Ligii 4. Dar pot să afirm că nu va prelua nimeni numele altcuiva. Steaua rămâne Steaua şi punct!”, a declarat Lăcătuş.

ProSport scrie că CSA Steaua va transfera tot lotul de la Regal Sport, dar şi pe cei doi antrenori, Andrei Nagy şi Mihai Chiriţă. În funcţie de valoarea lor, pentru jucători se vor plăti sume între 500 şi 2.000 de euro, în total, aproximativ 30.000 de euro, cu clauze adiţionale: în cazul unei eventuale vânzări ulterioare, Regal Sport ar urma să încaseze diverse procente din aceste tranzacţii.

Lăcătuş se angajase, prin contract, ca până la sfârşitul lunii martie să aibă lotul complet. CSA Steaua nu are nici măcar un singur fotbalist în echipă în acest moment!

Deţinătorul ACS Regal, club cu care negociază CSA Steaua, este Claudiu Florică, implicat în dosarele Microsoft 1 şi 2. Fost reprezentant Fujitsu Siemens Computers în România, Florică a scăpat de închisoare, în dosarul Microsoft 1, prin denunţarea politicienilor şi a afaceriştilor implicaţi în păgubirea statului cu zeci de milioane de euro. În dosarul Microsoft 2, Florică – pus pe 10 aprilie sub control judiciar – este acuzat de instigare la abuz în serviciu.