CSM Bucureşti a transferat-o pe extrema dreaptă Aneta Udriştioiu

CSM București a transferat-o, luni, pe extrema dreaptă Aneta Udriștioiu, de la vicecampioana României, HC Dunărea Brăila, potrivit site-ului oficial al campioanei României.

15 mai 2017, 15:03
CSM Bucureşti a transferat-o pe extrema dreaptă Aneta Udriştioiu

Aneta Udriștioiu, 27 de ani, a semnat un contract valabil pe următorii doi ani și se va alătura echipei din această vară.

„Mă bucur enorm de mult că anul viitor o să fac parte din echipa CSM București. Este un pas important în cariera mea, personal îmi doresc ca anul viitor să avem performanțe cât mai bune și cât mai frumoase. Sunt foarte fericită că mă voi alătura unor jucătoare de mare valoare de la care sunt convinsă că o să am ce învăța. Aștept cu nerăbdare sezonul viitor și sunt convinsă că împreună o să formăm o echipă de vis”, a declarat Aneta Udriștioiu.

Directorul general al CSM București, Alin Petrache, a afirmat: „Ne dorim continuarea rezultatelor excepționale obținute în ultimii ani, iar venirea Anetei, una dintre cele mai bune jucătoare din România, întregește un lot deja extrem de competitiv. Ne dorim să redevenim cea mai bună echipă din Europa în următorii ani”.

Aneta Udriștioiu a fost campioană națională în 2014 HCM Baia Mare și vicecampioană în 2013 cu echipa din Baia Mare, iar anul acesta a terminat cu Dunărea Brăila pe locul secund în Liga Națională. Are în palmares și două trofee ale Cupei României (2013, 2014), ambele cu HCM Baia Mare, precum și Supercupa României în 2013.