CSM Poli Iaşi – Viitorul 0-2 în etapa a 4-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu 2-0, pe CSM Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 4-a a play-off-ului Ligii I.

06 apr. 2018, 17:07
CSM Poli Iaşi – Viitorul 0-2 în etapa a 4-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CSM Poli Iaşi a început mai bine și după un sfert de oră a avut o ocazie uriașă prin A. Cristea, care a trimis peste poartă singur cu goalkeeperul advers. Scorul a fost deschis după 59 de minute din meci, când Voduț a fost omul potrivit la locul potrivit și a deviat în poartă mingea șutată de Sin. Cu patru minute înainte de final, I. Hagi a dat lovitura de grație după un dribling în fața portarului și un șut sigur.

Viitorul a acumulat 29 de puncte după primele 4 etape și ocupă locul 4, în timp ce moldovenii au rămas fără victorie și sunt ultimii în play-off, cu 20 de puncte.

CSM POLI IAŞI – VIITORUL 0-2 (0-0)

Au marcat: VODUŢ 59, I. HAGI 85

GOLURILE VIDEO AICI

CSM Poli Iaşi: Kelava – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Platini, Qaka, Mihăescu (Ştefănescu ’64), Panţîru (Chelaru ’64) – Jo, Cristea (Kizito ’79). Antrenor: Flavius Stoican

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer – Cicâldău, Bâluţă, Vînă (Ciobanu ’69) – I. Hagi, Voduţ (Drăguş ’64), Măţan (Casap ’80). Antrenor: Gheorghe Hagi.