CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT 2-1. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT: Derby cu casa închisă

CS U Craiova a câștigat partida cu CFR Cluj de pe teren propriu, scor 2-1. Meciul a fost unul senzațional, ajutat fiind și de atmosfera creată de cei 27.000 de oameni prezenți pe "Oblemenco".   

RomaniaTV.net
16 dec. 2017, 10:26

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT:

Derby cu casa închisă în Bănie, între CS U Craiova şi CFR Cluj!  

CFR Cluj rămâne cu 49 de puncte, dar îi dă șansa FCSB-ului să se apropie la doar două lungimi, dacă va învinge Viitorul. CS U craiova are 43 de puncte, cu 6 puncte peste Astra Giurgiu.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ  2-1, gol Urko Vera

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ  2-0, gol Mitriţă în min. 51!

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ  1-0, gol Băluţă în min. 45!

Echipele de start:

CS U Craiova: Calancea – Popov, Kelici, Martici – Briceag, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Mitriță, Băluță, Burlacu

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Rus, Culio – Deac, Djokovici, Păun – Omrani

 

Ultima etapă din 2017 aduce spectatorii la stadion! Derby-ul care poate aprinde și mai tare lupta la titlu, dintre CS U Craiova și CFR Cluj, se disputa cu tribunele pline. Chiar înaintea duelului transmis în direct de Digi Sport 1, astăzi), de la 20:30, Devis Mangia și-a prelungit pe trei ani contractul cu alb-albaștrii.

”Suntem două echipe care au trăsături diferite, dar m-aș bucura să fie un meci frumos. Noi vom da totul pentru a-i bucura pe suporteri. Vorbim de o echipă care este pe primul loc în clasament, care are cifre foarte bune, câștigă aproape tot și primește puține goluri”, a susținut tehnicianul Craiovei, Devis Mangia, susținut de Renato Kelic: ”Clujul stă foarte bine la faze fixe și trebuie în primul rând să stăm atenți la faza defensivă și… de ce nu? Cred că și noi putem da gol la faze fixe”.

De partea cealaltă, Dan Petrescu consideră că CSU Craiova pornește ca favorită în confruntările de pe teren propriu. ”Sunt convins că ea e principala favorită la toate meciurile când joacă pe teren propriu. E clar când juca la Severin nu era același lucru”, a spus Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj. În tur, oltenii au acuzat vehement arbitrajul. CFR Cluj a primit un penalty controversat, la care portughezul Tiago a fost eliminat. Nici Dan Petrescu nu a prins finalul pe bancă.

Craiova – CFR (sâmbătă seară, 20:30, Digi Sport 1) se anunţă a fi un meci cu o atmosferă fantastică. Fanii olteni vor umple până aproape de refuz noul Ion Oblemenco.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT:

„Tribuna a II-a, lojele și peluza nord sunt sold-out. Ce să vă mai spun? Noi nu putem vinde mai mult de 29.000 de bilete”, a explicat președintele Marcel Popescu.

30.854 locuri este capacitatea stadionului din Bănie, însă din motive de securitate acesta nu va fi niciodată plin, evident. La partida din această seară sunt aşteptaţi şi aproximativ 100 de fani din Gruia.

Craiova – CFR poate fi urmărit diseară, de la 20:30, pe Digi Sport 1, dar şi pe digisport.ro, în format LIVE VIDEO şi TEXT.

Echipele probabile:

CS U Craiova: Calancea – Screciu, Datkovic, Briceag – Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Rus, Djokovic – Deac, Culio, Păun – Omrani

Liga 1, etapa 22. CS U Craiova – CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi, Telekom, Look). Partida dintre ocupanta locului 3 și liderul Ligii 1 se dispută pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Este ultima etapă din 2017.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT:

Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia pe care o pregăteşte trebuie să intre pe teren doar cu gândul la victorie în meciul cu CFR Cluj, programat sâmbătă, în ultima etapă a anului în Liga I.

”Nu mă pot gândi că o echipă intră pe teren cu gândul să facă un meci egal. Nu face parte din modul meu de gândire şi nu trebuie să facă parte nici din cel al jucătorilor mei. Ştim că meciul se poate terminat în trei feluri, dar noi trebuie să intrăm pe teren cu gândul să obţinem maximum, să îl ducem în cea mai bună direcţie pentru noi şi pentru fanii noştri. Aceasta este mentalitatea corectă”, a declarat italianul înaintea partidei cu liderul.

”Sper că va fi o partidă frumoasă. Suntem două echipe care au caracteristici diferite, dar noi vom face totul pentru a-i bucura pe suporterii noştri”, a subliniat Mangia.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT:

Tehnicianul apreciază că situaţia este diferită faţă de partida cu FCSB de la Severin, pierdută cu 2-5, după un gol primit în primul minut de joc.

”E o situaţie diferită faţă de derby-ul cu FCSB de la Severin, e o echipă diferită. După cum se ştie, în meciul cu FCSB am greşit mult, am început rău, au fost atâtea probleme. Cred că sâmbătă va fi un meci diferit, şi din punct de vedere al caracteristicilor echipelor, e vorba de o echipă care e prima în clasament, care are numere foarte importante, câştigă aproape mereu, primeşte puţine goluri şi are valori importante. Avem şi noi calităţile noastre şi trebuie să ştim să le punem în valoare”, a arătat Mangia.

”CFR Cluj este o echipă care are jucători importanţi, care riscă puţin, îmi doresc să fie o partidă frumoasă, iar restul lucrurilor cad în plan secund. E clar că va fi o partidă complicată, o arată campionatul pe care îl face CFR. E normal să fac complimente unei echipe care e prima în clasament cu asemenea cifre în dreptul său. Noi vom încerca să ne impunem calităţile noastre, diferite, dar cred că sunt de respectat atât ale noastre, cât şi ale lor. Trebuie să fim concentraţi şi atenţi de la început, CFR e o echipă care poate fi periculoasă în orice moment al meciului, dar dacă suntem atenţi restul îl poate face atmosfera”, a subliniat Devis Mangia.

Mangia consideră că Universitatea e singurul club din ţară care poate umple un stadion cum e ”Ion Oblemenco” şi s-a arătat foarte mulţumit de faptul că CFR Cluj e considerată o echipă ”mai italiană” decât formaţia din Bănie.

”Nu cred că există alt club în România care să poată vorbi de suporterii săi în aşa mod cum e la Craiova, să umple propriul stadion. Sunt fericit din acest motiv şi sunt convins că sâmbătă va fi plin stadionul”, a spus Mangia.

”Eu sunt mulţumit că nu suntem consideraţi o echipă italiană. Eu prefer să fim o echipă care încearcă mereu să se impună, să câştige”, a afirmat tehnicianul din Peninsulă.

”Din punct de vedere tactic va fi un meci diferit de cel cu Viitorul, care a fost o partidă deschisă din puncte de vedere tactic. Au fost două echipe care au încercat să se întreacă una cu alta. Mâine va fi diferit. Trebuie să fim capabili să ‘citim’ momentele şi situaţiile care vor apărea pe teren”, a mai spus antrenorul Universităţii.

Mangia s-a referit şi la absenţa mijlocaşului Ovidiu Hoban de la CFR Cluj (suspendat pentru cumul de cartonaşe): ”Hoban este un jucător important pentru ei, pentru sistemul de joc pe care îl foloseşte Dan Petrescu. Dacă mâine se va schimba ceva din punct de vedere tactic vom vedea sau dacă pune pe altcineva în locul său. Va fi un lucru interesant de urmărit”.

Universitatea nu va putea conta pe Fausto Rossi, care a fost operat, şi nici pe portughezul Tiago Ferreira, accidentat, în timp ce pentru Datkovic va fi ”dificil să joace”, dar ceilalţi jucători din lot sunt disponibili.

Mangia a explicat absenţa lui Spahija din lot la ultimele meciuri: ”Este doar o alegere tehnico-tactică. Avem mulţi jucători în lot, iar antrenorul trebuie să facă alegeri. Nu vreau să pun mai mult de 1-2 fundaşi centrali pe banca de rezerve. Un alt aspect este cel al jucătorilor sub 21 de ani. Prefer să am trei la dispoziţie, pentru a nu risca nimic”.

Mangia a menţionat că are ”ideile clare asupra formaţiei”, dar echipa de start o va decide după antrenamentul de vineri.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT:Petrescu are emoţii 

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, și-a pus în gardă jucătorii: ”Sigur va fi un meci foarte greu şi cred că cea mai grea deplasare a noastră din acest campionat. Au jucat două meciuri pe acest stadion, au câştigat cu 3-1 ambele meciuri şi sunt convins că fanii i-au ajutat foarte mult, au jucat practic în 12 jucători. Un public foarte cald, pasionat, care ajută echipa. Domnul Mangia a făcut treabă excelentă, se ştie că la Craiova e un club greu, nu îi e uşor, dar prin rezultate şi cum joacă echipa a reuşit să aducă un echilibru. Joacă echipa de pe locul 1 cu cea de pe locul 3, nu cred că există altă echipă în România care să fie favorită la Craiova. Cel mai bun cadou ar fi să nu pierdem, pentru că e un meci foarte greu”.

– Ultima meci disputat cu oltenii în postura de gazde: 1 aprilie 2017, CS U Craiova – CFR 1-4 (Gustavo / dublă Deac, Alexandru Păun, Gomelt).

– Ultima victorie din contul craiovenilor: 30 aprilie 2017, CFR – CS Universitatea 0-3 (dublă Ivan, Zlatinski).

– Cea mai recentă dispută directă: 10 septembrie 2017, CFR – CS Universitatea 2-1 (Culio, Balde, respectiv Gustavo).

Mediile de vârstă ale celor două loturi: CS U Craiova – 24 ani şi 7 luni; CFR – 27 ani şi 7 luni.

„Ion Oblemenco”, un adevărat vulcan pentru meciul cu CFR! „Tribuna a II-a, lojele și peluza nord sunt sold-out”

Noul stadion al Craiovei atrage ca un magnet suporterii din Bănie. Peste 8.000 de abonamente a vândut deja CS U Craiova pentru meciurile de pe mult aşteptata arenă, cât toate celelalte formaţii din Liga 1 împreună.

Acum, deşi suntem în prag de sărbători, fanii echipei lui Mangia anunţă că vor face din nou un adevărat vulcan la confruntarea cu liderul, CFR. Dincolo de mirajul stadionului, susţinătorii oltenilor sunt motivaţi şi de miza imensă a meciului. În fapt, e una dintre ultimele şanse pentru Băluţă şi Compania să rămână în lupta pentru titlu. O eventuală înfrângere azi ar trimite echipa lui Dan Petrescu la 12 lungimi în faţă şi, chiar dacă în play-off vor fi înjumătăţite punctele, greu de crezut că oltenii vor putea recupera ecartul.

Tribuna a II-a, lojele și peluza nord sunt sold-out. Ce să vă mai spun? Noi nu putem vinde mai mult de 29.000 de bilete„, a explicat președintele Marcel Popescu.

30.854 locuri este capacitatea stadionului din Bănie, însă din motive de securitate acesta nu va fi niciodată plin, evident. La partida din această seară sunt aşteptaţi şi aproximativ 100 de fani din Gruia.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT: