CSU CRAIOVA DINAMO. Cosmin Contra, atac la FRF

CSU CRAIOVA DINAMO. Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu CSU Craiova, din sferturile Cupei României, care se va juca miercuri, de la ora 21:30, la Drobeta Tr. Severin, în direct la Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport.

28 mart. 2017, 10:27
CSU CRAIOVA DINAMO. Cosmin Contra, atac la FRF

CSU CRAIOVA DINAMO. Cosmin Contra se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu CSU Craiova.

CSU CRAIOVA DINAMO. „Mergem cu gândul la victorie și vom face totul pentru a câștiga. Nu va fi ușor. CSU Craiova joacă pe teren propriu și este favorită. Oltenii formează o echipă periculoasă, joacă un fotbal total. Am încercat să ne pregătim cât mai bine și sperăm să ne prezentăm în condiții optime. Vreau să jucăm ca atunci când i-am bătut cu 2-1”, a spus Cosmin Contra.

CSU CRAIOVA DINAMO. „Avem probleme de lot. Penedo și Bawab nu ajung la timp de la naționalele lor. Nemec a ajuns la 12 noaptea și este foarte obosit. Nu vor putea juca mâine. Sunt jucători importanți. Pe mine mă miră această grabă de a disputa partidele din Cupă, când echipele au meciuri la echipele naționale. Cred că trebuia să ne gândim mai bine când s-a făcut calendarul. Astea sunt condițiile. Nu pot face nimic. Voi încerca să îi înlocuiesc pe cei 3, iar jucătorii care vor intra trebuie să arate că pot juca la Dinamo. Nu știu dacă voi miza pe Popa sau Rivaldinho. Voi decide mâine. Dielna este apt de joc, iar la Marici rămâne de văzut. Și May Mahlangu s-a recuperat”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

CSU CRAIOVA DINAMO. Cosmin Contra a vorbit şi despre Nedelcearu, Petre și Dudea: „Cei trei au fost reprimiți în lot pentru că avem probleme medicale. Avem nevoie de efectiv. Jucătorii au cerut scuze, iar eu am vorbit cu ei timp de 45 de minute. Ne bazăm pe ei. Totul este bine acum. Și-au spus punctul de vedere și la fel am făcut și eu. M-aș bucura să învețe din aceste greșeli”.