CSU CRAIOVA – STEAUA 0-1 şi Becali cântă iar „Campionii!”

FCSB învinge CSU Craiova, la Severin, în fața a 10.000 de oameni, scor 1-0, și se distanțează la două puncte de Viitorul.

RomaniaTV.net
09 apr. 2017, 08:57

FCSB s-a impus la Drobeta Turnu Severin în fața lui CSU Craiova, scor 1-0, în etapa a cincea din play-off și roș-albaștrii și-au securizat prima poziție înainte de Paști.

Unicul gol al întâlnirii de la Drobeta Turnu Severin a fost marcat de Gnohere, în minutul 73, cu o lovitură de cap de la 3 metri, după un corner executat de pe partea stângă de Tănase şi o recentrare a lui Momcilovici.

MIN. 75: GOOOL STEAUA, Gnohere deschide scorul la Severin, 0-1.

În minutul 34 al partidei dintre CS U și FCSB, la 0-0, Andrei Ivan s-a prăbușit inconștient în urma unui duel aerian cu Mihai Bălașa. Florin Niță a fost primul care a ajuns lângă craiovean și l-a ajutat să nu-și înghită limba. Ivan și-a revenit și a reluat partida. Sora lui Ivan a leşinat în tribună.

Min. 28: Ivan, singur cu Niţă, şutează slab, rămâne 0-0

Min.15: CS Universitatea Craiova presează în atac, însă șutul lui Filip Jazvic nu găsește poarta.

ECHIPELE DE START

CSU Craiova (4-3-3): Calancea – Dimitrov, Barthe, Kelic, Bancu – Mateiu, Screciu, Zlatinski – Jazvic, Ivan, Băluță
Rezerve: Mingote, Dumitraș, Burlacu, Bucurică, Markovici, Măzărache, Gustavo

FCSB (4-2-3-1)
: Niță – Pleașcă, Bălașa, Moke, Momcilovic – Muniru, Pintilii – Enache, Tănase, De Amorim – Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Tamaș, Tudorie, Jakolis, Achim, Boldrin, Gnohere

Cel mai interesant meci al etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1, CS U Craiova – FCSB va avea loc duminică, la Severin și va putea fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look TV.

În formă maximă după victoriile cu Dinamo şi Astra, roş-albaştrii sunt motivaţi să obţină la al patrulea succes în cinci etape. Echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf joacă la Drobeta Turnu Severin, împotriva lui CS U Craiova.

Vom merge să încercăm să ne câștigăm meciul, cu toate că știm ce ne așteaptă acolo. Am avut meciuri foarte dificile întotdeauna când am jucat la Severin”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Oltenii au surprins etapa trecută când s-au impus în faţa Viitorului, chiar la Ovidiu, şi sunt pregătiţi să facă o nouă victimă.

Sigur, ei sunt favoriți, dar ne apărăm și noi și nevoile, și neamul, știi cum se spune. Și mai jucăm și acasă”, a zis și Gigi Mulțescu.

Ce a fost în sezonul regulat:

CS U Craiova – Steaua 1-2

Min. 79: Enache aduce Steaua în avantaj, 2-1.

 

Min. 33: Zlatinski, din nou la 11 m, nu mai ratează, 1-1.

Min. 24: Pintilii, jucătorul criticat de Becali, deschide scorul, 0-1.

Min. 11: Zlatinski ratează un penalty obţinut de Ivan!

Echipele de start:

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelici, Acka, Briceag – Popov, Zlatinski, Băluță – Nuno Rocha, A. Ivan, Bancu
Rezerve: Mingote, Madson, Mateiu, Barthe, Bucurică, R. Petre, Fajici
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Steaua: Niță – Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovici – Ov. Popescu, Pintilii – Jakolis, Achim, De Amorim – Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Muniru, L. Filip, Fl. Tănase, Boldrin, Gnohere, Enache
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Se vor întâmpla multe în următoarele meciuri, cel mai important e să câştigăm punctele puse în joc. Vom merge la Severin să încercăm să câştigăm cele trei puncte„, a declarat antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

De la reluarea campionatului, Steaua a adunat numai două puncte, din remizele cu CFR Cluj şi FC Voluntari. Acum, vicecampioana vrea prima victorie din 2017 în faţa oltenilor, care promit că vor umple stadionul.

Vor fi mai mulţi suporteri. Am câştigat şi noi jocuri acolo… cred că publicul ne este aliat pentru că îl cunoaştem„, a afirmat antrenorul oltenilor, Gheorghe Mulţescu.

CS U Craiova – Steaua este în direct la Digi Sport 1 sâmbătă, de la ora 20:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

ECHIPELE PROBABILE

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Popov, Briceag – Mateiu, Zlatinski – Nuno Rocha, Băluţă, Bancu – A. Ivan. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Steaua: Fl. Niţă – Bălașa Tamaș, Moke, Momcilovic – Ov. Popescu, Muniru – Jakolis, V. Achim, De Amorim – Alibec. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CSU CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. LIVE STREAMING DIGI SPORT:  CSU Craiova va avea un aliat de nădejde în meciul de sâmbătă, de la ora 20:00, cu Steaua: suporterii.

La partida de pe stadionul din Drobeta Turnu Severin sunt așteptați aproximativ 15.000 de oameni. Cu o zi înainte de joc mai erau disponibile în jur de o mie de tichete, care se vor vinde cu siguranță până la ora meciului.

„E cel mai așteptat meci al returului. E mai mult decât un meci. E o stare a Olteniei. Craiova fierbe și o să arate din nou de ce suporterii olteni sunt cei mai inimoși din România. Spiritul echipei trece de orice bariere și e momentul să fim alături de băieți, indiferent de ce s-a întâmplat la ultimul meci.

«Leii» ne-au arătat că după fiecare meci mai puțin reușit se întorc mai puternici, mai ales dacă ne au alături de ei în tribune. Să umplem stadionul din Severin cu iubirea noastră alb-albastră”, e îndemnul transmis de conducerea lui CSU, prin intermediul site-ului oficial.

PREȚURILE BILETELOR

Peluză – 5 lei
Tribuna a II-a – 15 lei
Tribuna I – 25 lei
Tribuna 0 – 40 lei

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul oficial al oltenilor.

CSU CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. LIVE STREAMING DIGI SPORT: Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Gheorghe Mulțescu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că el și jucătorii săi abordează meciul cu Steaua ca și cum ar fi ultimul din cariera lor.

”Noi pornim de la ideea că acest joc este ultimul al carierei noastre de fotbaliști, așa trebuie să fim de concentrați. Steaua are o echipă foarte puternică, iar o fiară rănită e mult mai puternică”, a declarat Mulțescu.

”Cred că nu mai trebuie spus cât de important este acest joc pentru toată suflarea fotbalistică și nu numai din Oltenia, pentru noi, pentru a ne liniști, să fim calificați matematic în play-off și în felul acesta să abordăm mai relaxați celelalte două meciuri (din sezonul regulat, n. red.). Suntem toți conștienți de importanța acestui joc, staff, fotbaliști, conducere, și în acest sens pregătim jocul, cu responsabilitate, cu dorința de a face un joc consistent, solid, și ca urmare să vină și victoria. E o dorință foarte mare din partea tuturor să câștigăm acest joc, vreau să rămânem echilibrați și nu vreau ca o presiune prea mare să afecteze randamentul jucătorilor. Sunt convins că în acest joc combativitatea va fi la cote maxime și sper ca și precizia execuțiilor să fie la fel, să putem să tranșăm în favoarea noastră acest joc”, a mai spus tehnicianul.

”Nu vreau ca meciul să fie dominat de ură, pentru că dacă urâm nu mai avem timp să construim, iar noi suntem, o echipă care construiește”, a subliniat Mulțescu.

Antrenorul formației din Bănie a precizat că a trecut peste meciul cu FC Botoșani, deoarece este mult prea important meciul cu Steaua pentru a dezbate prea multe zile acel meci. ”E o discuție care poate fi făcută după meciul cu Steaua”, a menționat Mulțescu.

Antrenorul echipei craiovene nu a exclus posibilitatea de a face schimbări în primul unsprezece. ”Analizez, am făcut câteva schimbări în timpul antrenamentelor, să am alternative, și e posibil”, a afirmat Mulțescu.

”Aș dori să fiu în teren la meciul cu Steaua, pentru că ar însemna să fiu mai tânăr cu douăzeci și ceva de ani”, mai spus tehnicianul, pentru a evidenția și mai mult miza meciului de sâmbătă.

”Eu am făcut niște calcule, am discutat, nu sunt îngrijorat (de posibila ratare a play-off-ului), sunt rezervat. Vreau să fim matematic calificați și nu suntem încă. Prin jocul rezultatelor e posibil orice”, a indicat Mulțescu.

Gheorghe Mulțescu consideră că Steaua este o echipă puternică, în ciuda faptului că a remizat în ambele meciuri din acest an (1-1 cu CFR Cluj, 1-1 cu FC Voluntari).

”Nu o să cad pradă unor comentarii de presă, eu văd că Steaua are jucători valoroși, Steaua are jucători care pot decide jocul, și în atac și în apărare. Sigur că rezultatul nu a fost favorabil în cele două jocuri de anul acesta, dar Steaua a avut situații când putea să câștige acele jocuri și atunci discuțiile erau altele. Plaja de la agonie la extaz, de la sublim la ridicol și de la victorie la înfrângere este foarte mică. E o echipă bună, cu multe alternative. Poate nu au excelat unele piese în angrenaj, dar în orice moment poate să dezvolte un joc solid, cu jucători care să decidă jocul”, a precizat Mulțescu.

”PSG nu putem fi, dar să fim echipă puțin mai bună decât Steaua, să câștigăm cu un gol în plus e suficient”, a răspuns Mulțescu, comparație legată de victoria campioanei Franței cu FC Barcelona (4-0).

Antrenorul echipei din Bănie a menționat că ar fi mulțumit și cu un egal în meciul cu Steaua, numai ca Universitatea să nu piardă: ”Decât o înfrângere, e bun și un egal. Orice punct câștigat este foarte bun”.

Mulțescu se așteaptă la susținere din partea suporterilor în meciul de la Severin: ”Dacă ținem cont de mai multe argumente, că vor fi mai mulți suporteri, că am câștigat și noi jocuri acolo, eu cred că terenul de acolo ne este aliat”.

”Lotul cred că este sută la sută valid, cu unele rezerve la capacitatea de joc a unora dintre jucători, care au revenit după accidentări, mă refer la Alexandre Barthe”, a mai spus Mulțescu. Tehnicianul a vorbit și despre situația contractuală a fundașului ivorian Stephane Acka: ”Acka nu și-a prelungit contractul. El se simte foarte bine la noi, dar soția lui ar vrea să plece din România. Oricum, până la vară va juca la noi”.

În cele trei sezoane de când joacă din nou în Liga I, CS Universitatea nu a învins-o pe Steaua, având un egal și patru înfrângeri.

 

Cum a fost la ultima partida: STEAUA – CSU CRAIOVA 2-1: Steaua s-a impus în fața formației CS U Craiova cu scorul de 2-1 și se distanțează la șase puncte în fruntea clasamentului.

 

Formaţia FC Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

De la revenirea Ştiinţei pe prima scenă din 2014, Steaua şi CS Universitatea s-au mai întâlnit de patru ori în Liga 1, de trei ori s-au impus roş-albaştrii, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate. 

Ultima oară când craiovenii s-au bucurat de un succes în Liga 1 în faţa rivalilor „roş-albaştrii” s-a consemnat pe 1 septembrie 2002, FC U Craiova – Steaua 3-1 (dublă Verdeş, Sava / Claudiu Răducanu), antrenorul gazdelor fiind Emil Săndoi. Au urmat 5 remize şi 14 victorii pentru bucureşteni, printre cele 14 succese din campionat numărându-se şi cel din 29 august 2004, Steaua – FC U Craiova 5-0, rezultat care a consemnat cea mai mare diferenţă de scor din disputele directe.

Min. 75: 2-1, Boldrin transformă un penalty pentru Steaua

Info: Gigi Becali a anunţat primă de 2000 de euro la victorie, plus alte 2000 de eurola fiecare două goluri marcate.

Min. 40: 1-1, Craiova egalează prin Vătăjelu.

Florin Tănase este scos pe targă şi a fost înlocuit cu Dennis Man. Se pare că fostul jucător al Viitorului s-a accidentat destul de grav.

Steaua – CSU Craiova 1-0 (De Amorim 17)

Echipele de start:

Steaua: Niță – Tamaș, Toșca, Moke, Momcilovici – Muniru, Bourceanu – De Amorim, Boldrin, Ad. Popa – Fl. Tănase
Rezerve: Stăncioiu, Tudorie, Man, Golubovici, Jakolis, Ov. Popescu, Enache

CS U Craiova: Calancea – Briceag, Kelici, Acka, Vătăjelu – Băluță, Zlatinski, Rocha – Gustavo, A. Ivan, Măzărache
Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Graca, Bancu, Manea, Screciu, Kay

VEZI AICI LIVE VIDEO

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2016. Deşi Arena Naţională nu va fi plină duminică seara, peste 130 de poliţişti din Bucureşti au fost mobilizaţi în scopul de a asigura măsuri de ordine şi siguranţă rutieră în zona stadionului. De asemenea, în jur de 300 de jandarmi vor avea rolul de a aplana eventualele conflicte care ar putea izbucni pe arenă sau în afara ei.„Poliţiştii vor acţiona, atît pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cît şi în alte zone de interes operativ, asigurînd, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În acest sens, politiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmînd a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor”, se arată în comunicatul remis de Poliţia Capitalei.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roş-albaştrilor, a declarat că partida care se va disputa duminică, pe Arena Naţională, nu reprezintă un derby.

„Nu vreau să fiu obraznic, dar nu cred că este un derby cu Craiova. E un derby de clasament, că joacă primele două locuri. Eu sper la o asistenţă de pînă în 10.000 de fani. Mai mulţi nu cred că se vor aduna. 

Cred că diferenţa de valoare în considerabilă. Deşi ei trec printr-o perioada bună, au un lot tînăr, un antrenor priceput. Dar nu cred neapărat într-o concurenţă pentru titlu. Cred că CSU Craiova, dacă joacă în continuare aşa, poate să prindă playoff-ul, dar nu este o contracandidată la titlu”, a declarat Duckadam.

Steaua – CS U Craiova, din etapa a 11-a a Ligii 1, se va juca duminică, 2 octombrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

CA a decis cine va arbitra derby-ul acestei etape, de la Bucureşti. Radu Petrescu va fi cel care va oficia meciul din etapa a 11-a a Ligii 1. Centralul a fost implicat într-un scandal la un meci al lui Dinamo, cînd „cîinii” au fost învinşi de CFR Cluj cu scorul de 2-0, iar trei jucători şi antrenorul de pe atunci, Mirea Rednic, au fost eliminaţi. Pe tunel, mai mulţi fotbalişti au strigat către Petrescu: „E stelist, bă!”

STEAUA-CSU CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Oltenii se pregătesc intens pentru partida cu vicecampioana României. Suporterii speră la o victorie şi au anunţat că vor fi prezenţi în număr mare pe Arena Naţională.

STEAUA-CSU CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. De altfel, fanii au intrat în febra partidei încă de vineri. Peste 20 de ultraşi au fost la antrenament şi i-au încurajat pe elevii lui Gheorghe Mulţescu. Suporterii au cîntat minute în şir şi au scandat inclusiv trivialităţi la adresa Stelei.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2016. 

STEAUA-CSU CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Fanii au afişat chiar şi un banner jignitor la adresa roş-albaştrilor: „Faceți Oltenia mândră! Învingeți instinctul de turmă”. De precizat că respectivii suporteri au susţinut, pînă în 2013, pe FC U Craiova, după care au trecut de partea lui CS U, echipă nou înfiinţată.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/csu-craiova-steaua-live-video-online-dolce-sport-live-streaming-digi-sport_341566.html#ixzz4dk040inV