CSU CRAIOVA – STEAUA 1-2 în etapa a 24-a din Liga I. VEZI CLASAMENTUL

Steaua s-a impus, sâmbătă, la Severin, scor 2-1 cu CSU Craiova. Golurile au fost marcate de Pintilii și Enache, respectiv Zlatinski, din penalty. Bulgarul a şi ratat o lovitură de la 11 metri, la 0-0.

18 feb. 2017, 19:52
CSU CRAIOVA – STEAUA 1-2 în etapa a 24-a din Liga I. VEZI CLASAMENTUL

Craiova a început meciul în atac și a ratat prima ocazie importantă în minutul 9, când Ivan a profitat de o eroare a lui Moke și a reluat spre poartă, dar Tamaș a intervenit în ultima clipă și a îndepărtat pericolul.

Un minut mai târziu, Tamaș l-a faultat în careu pe Ivan, dar execuția lui Zlatinski de la 11 metri a fost parată de Niță.

Steaua a deschis scorul în minutul 25, grație unei execuții de excepție a lui Pintilii, care a reluat din prima, din vole, de la aproximativ 20 de metri, și l-a învins pe Calancea.

Tamaș a mai faultat o dată în careu în minutul 32, la un duel cu Bancu, iar Zlatinski a restabilit egalitatea.

Inspirația lui Reghecampf s-a dovedit decisivă. Introdus pe teren la pauză în locul lui Bălașa, Enache a adus victoria Stelei cu aproximativ zece minute înainte de final, după o centrare excelentă a lui De Amorim.

CSU CRAIOVA – STEAUA 1-2 (1-1)

Au marcat: Zlatinski 32 / Pintilii 25, Enache 79

CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Acka, Briceag – Popov (Petre 90+1), Zlatinski, Băluţă (Fajic 76) – Nuno Rocha, Ivan, Bancu.

STEAUA: Fl. Niţă – Bălaşa (Enache 46), Moke, Tamaş, Momcilovic – Ov. Popescu, Pintilii (Muniru 75) – Jakolis, Achim (Tănase 63), De Amorim – Alibec.

CLASAMENT