CSU Craiova, victorie la limită în faţa Pandurilor, după un meci care a început cu un protest de 10 minute al oaspeţilor

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal. Meciul a început cu zece minute întârziere faţă de ora stabilită de LPF, jucătorii echipei oaspete protestând deoarece nu şi-au primit salariile de câteva luni.

RomaniaTV.net
29 oct. 2016, 17:21
CSU Craiova, victorie la limită în faţa Pandurilor, după un meci care a început cu un protest de 10 minute al oaspeţilor

Craiovenii au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon, dar au reușit să se impună la limită în fața unei echipe intrate în insolvență și ai cărei jucători au protestat pentru neplata salariilor întârziind jocul pe pe stadionul ”Extensiv” cu zece minute, după ce au amenințat chiar cu neprezentarea, scrie Agerpres.

Simon Măzărache (53) a deschis scorul pentru gazde, dar gorjenii au egalat prin George Țucudean (84), la o neatenție în lanț a apărării craiovene. CSU Craiova a smuls victoria, grație golului marcat de Andrei Ivan (90), din centrarea lui Marius Briceag.

Echipa din Bănie a ratat trei mari ocazii de singur cu portarul, prin Ivan (2) și Măzărache, iar oaspeții au avut o bară, prin Valentin Alexandru (19).

Lovitura de start a partidei a fost precedată de un moment de reculegere în memoria lui Ion Dobrițoiu, fost conducător al sportului craiovean înainte de revoluție.

În tur, Pandurii se impusese cu scorul de 2-1, printr-un gol marcat în prelungiri.

CS U Craiova a egalat liderul Steaua, ambele având 27 de puncte, dar vicecampioana are un meci mai puțin, urmând să joace duminică la Iași.

Pandurii are o singură victorie în ultimele șase etape (un egal, patru eșecuri).

CSU Craiova nu a pierdut în ultimele trei partide (două victorii, un egal) și are șase victorii și un egal în meciurile de pe teren propriu.